fbpx

Work goes happy

Blogit

Työelämän hyvinvointi vaatii jatkuvaa treeniä

Olemme huomanneet, että esimiesten ja työyhteisöjen tuen tarve jaksamiseen ja työelämätaitoihin on kasvanut merkittävästi, kertoo Jyri Kansikas, Work Goes Happy Oy:n toimitusjohtaja. Tästä syystä ja tähän tarpeeseen syntyi tulevaisuuden työelämän kuntosali, jossa näitä taitoja harjoitellaan yhdessä pitkäjänteisesti valmentajan johdolla.

Uskomme siihen, että työhyvinvointi vaatii pitkäjänteistä ja aidosti arkeen vaikuttavaa valmennusta. Kenenkään ei tarvitse olla näiden asioiden kanssa yksin. Tulevaisuuden työelämän kuntosalilla näitä tärkeitä taitoja treenataan yhdessä hyvän joukkueen sekä huippuvalmentajien kanssa. Simo Routarinne toimii vuorovaikutuksen valmentajanamme innostavalla ja hauskalla otteella. Simo on tehnyt toiminnallisia, tehokkaita ja takuuhauskoja vuorovaikutus- ja esiintymiskoulutuksia yrityksille ja yhteisöille jo yli 20 vuoden ajan.

Jouko Mikkola toimii työelämän kuntosalillamme mentaalisen suorituskyvyn valmentajana. Jouko on henkisen valmennuksen, organisaation ilmapiirin ja henkilökohtaisen kehittämisen ammattilainen, joka hyödyntää ihmisten tai tiimien kehittämisessä neurotiedettä.

Miia Huitti toimii stressinhallinnan personal trainerina. Miia ammentaa inspiroivaa ja innostavaa sisältöä valmennukseensa arjen samaistuttavista esimerkkitarinoista ja antaa arkeen käytännöllisiä ja helppoja työkaluja stressikuorman keventämiseen ja jaksamisen kohentamiseen.

Valmentajamme Jaakko Sahimaa on työ- ja organisaatiopsykologi, joka työskentelee monella foorumilla yksilöiden sekä työyhteisöjen toiminnan kehittämisen parissa. Jaakko tunnetaan erityisesti motivaatio- ja merkityksellisyysteemojen asiantuntijana, joka osaa valmennustyössään iskeä ihon alle ja auttaa yksilöitä ja yhteisöjä löytämään merkitystä ja motivaatiota tekemiseensä ja toimintaansa.

Osallistujat saavat kattavan treenin niin motivaation ja työn merkityksellisyyden, mentaalisen suorituskyvyn kuin stressinhallinnan sekä rakentavan vuorovaikutuksen alueelle.

Lähde mukaan uudenlaiseen ja ainutlaatuiseen muutosprosessiin neljän personal trainerin kanssa – jokainen valmentaja laatii sinulle sopivan kunto-ohjelman neljässä eri sessiossa – ja sinä teet salitreenit sessioiden välissä ja edistymistä seurataan työelämän kuntotestillä pitkin matkaa.

Tule kuulemaan lisää aiheesta aamuwebinaareihimme 23.11. klo 8.30, jolloin paikalla ovat Jouko ja Miia.

Varaa paikkasi webinaariin: https://www.wgh.fi/ilmoittautumislomake/tulevaisuuden-tyoelaman-kuntosalin-esittely-23-11/

Tutustu kuntosaliin ja osta paikkasi treeneihin tästä: https://www.wgh.fi/tapahtuma/tulevaisuuden-tyoelaman-kuntosali/