fbpx

Work goes happy

Jouko Mikkola

Tilaa Asiantuntija

Jouko Mikkola

Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy Joukon laajasta ammattitaidosta: hän on myös kouluttaja, rentoutus-, mentaali- ja toiminnallinen neurotide ActionTypes® – valmentaja useissa eri urheilulajeissa. Useat Suomen mestaruudet valmentajana eri lajeissa on tuonut vankan kokemuksen tiimien rakentamisesta kohti menestystä

– Meillä on yksilölliset tarpeet. Toiminnallinen neurotiede ActionTypes® mentaalivalmennus auttaa työskentelemään ja palautumaan sinun kehosi, hermostosi tarpeiden mukaan ja hyödyntämään omia luontaisia vahvuuksiaan, ActionTypes®-valmentaja Jouko Mikkola sanoo.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Mentaalivalmentaja, toiminnallisen neurotieteen asiantuntija ja urheiluvalmentaja Jouko Mikkola on ihmisten kehittämisen asiantuntija. Hän on muun muassa, henkisen valmennuksen, organisaation ilmapiirin ja henkilökohtaisen kehittämisen ammattilainen, joka hyödyntää ihmisten tai tiimien kehittämisessä neurotiedettä. Vankka kokemus urheilutiimien valmenuksesta kohti menestystä tuo urheilumaailman opit myös yritysmaailman käyttöön.

Kaiken hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen pohjana on itsetuntemus. Kun yksilöt oppivat paremmin tuntemaan vahvuuteensa ja kehittämään luontaisia kykyjään, ymmärtävät he paremmin myös erilaisuutta työyhteisössä. Tämä taas helpottaa työyhteisön sisäistä vuorovaikutusta ja parantaa työilmapiiriä. Jouko Mikkolan käyttämä ActionTypes® –menetelmä auttaa löytämään yksilöiden luontaiset vahvuudet ja auttaa yksilöä tai ryhmää kehittymään jokaisen omien henkilökohtaisten vahvuuksien kautta.

Toiminnallinen neurotiede auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta, omia vahvuuksia ja kehittää vuorovaikutusta tiimien rakentamisessa. Menetelmää on käytetty urheilun mentaalivalmennuksessa ja yritysvalmennuksessa menestyksekkäästi. mm. 2012 Lontoossa 12 olympiamitalia eri lajeissa.

Yksilön ja tiimien vahvuuksien kehittämisen lisäksi Jouko intohimoisesti kehittää organisaatioiden ja tiimien ilmapiiriä. Organisaation ilmapiirillä on suora vaikutus henkilöstön hyvinvointiin, työn tuottavuuteen yrityksen kassavirtaan ja talouslukuihinPehmeät arvot tuovat kovan rahan.

Rentoutusvalmentajana Jouko Mikkola keskittyy yksilön palautumistaitoihin ja työkaluihin millä henkilöstö palautuu työn haasteista ja kasvattaa stressin sietokykyä. Ainoastaan hyvinvoiva henkilöstö voi olla tuottava.

Joukon luentojen ja workshoppien teemoina:

  • Erilaiset aivot – erilainen toimintatapa – ihmisten erilaisuus, neurotieteen näkökulma vahvuuksiin
  • Henkilökohtainen kehitys ja neurotiede
  • Itsetuntemus ja vuorovaikutus
  • Organisaation ilmapiirin kulmakivet
  • Yksilölliset palautumistaidot – relaksaation hyödyt työelämässä
  • Keho, mieli ja neurotiede

Katso tästä Toiminnallinen neurotiede ActionTypes Co-Founder Bertarand Theraulaz videohaastattelu Jouko Mikkolan kanssa

Katso tästä Toiminnallinen neurotiede ActionTypes in sports videohaastattelu