fbpx

Work goes happy

Yhteistyökumppanit

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Konsernin kuuden businesskoulun 1 500 koulutusohjelmaa tarjoavat tuoretta tietoa ja osaamista tietotekniikan, johtamisen, viestinnän ja kansainväliseen kaupan alueilla. Uusimpia aihealueita ovat taloushallinto ja kyberturvallisuus. Koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot tarjotaan perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, osa koulutuksista tarjotaan maailmanlaajuisesti reaaliaikaisen videoyhteyden kautta yli ja kasvava osa on suoritettavissa verkkokoulutuksina - ajasta ja paikasta riippumatta. Soprano panostaa vahvasti viimeisimpien pedagogisten ja teknisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Vuonna 2018 koulutuksiin osallistui 25 900 henkilöä 2250 organisaatiosta yli 50 maassa.
Management Institute Of Finland MIF Oy on vuonna 2012 perustettu koulutusalan yritys jolla on myös oppilaitosstatus. Yhtiön koulutusyksiköt ovat Johtamistaidon Opisto JTO, Infor, Fintra ja MIF Tutkinnot. Yhtiön palvelut koostuvat ammattitutkinnoista (MIF Tutkinnot) , johtamisen ja esimiestyön (JTO), viestinnän, vuorovaikutustaitojen ja markkinoinnin (Infor) sekä kansainvälisen kaupan koulutuksista (Fintra). Yhtiö tarjoaa koulutuspalveluja noin 40 koulutusasiantuntijan ja 300 verkostokouluttajan avulla. Koulutuskeskukset ovat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Pietarissa.
Vahva viestintä on menestyvän organisaation elinehto. Valmennamme intohimolla ja vankalla osaamisella koko työyhteisöä: johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita menestymään sekä viestinnän ammattilaisia loistamaan työssään. Tarjoamme sekä avoimia viestintäkoulutuksia että räätälöityjä valmennuksia.
JTO auttaa löytämään oikeat keinot johtamisen ja esimiestyön tehostamiseen, itsensä kehittämiseen ja yrityksen kasvun lähteiden tunnistamiseen. Meillä opit kehittämään liiketoimintaasi, sitouttamaan henkilöstösi ja keskittymään olennaiseen LEAN-ajattelun mukaisesti. Olemme apunasi kun haluat: johtaa paremmin, työskennellä ketterämmin , nuuhkia uusia kasvun lähteitä rohkeammin tai karsia turhuudet menestyksen tieltä
Fintra on Suomen kokeinein kansainvälisen kaupan kouluttaja. Katamme kaikki kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueet ulkomaankaupan ensiaskelista aina monikulttuuristen virtuaalitiimien johtamiseen. Painopistealueinamme ovat kansainväliseen kasvua, kannattavuuden parantamista ja toiminnan sujuvuutta edistävät koulutukset. Fintra toteuttaa koulutuksia sekä kaikille yrityksille avoimina että yrityksen sisäisiksi koulutuksiksi räätälöityinä.
Sedan 1990 har Informator legat i framkant när det gäller att stötta Sveriges yrkesverksamma att ta steget från den akademiska världen ut i arbetslivet och verkligen omvandla teoretisk kunskap till praktisk nytta. Vårt mål är att med rätt utbildning i rätt tid stötta alla roller oavsett om det gäller ledarskap, agila metoder, systemarkitektur, server och nätverk eller användare av IT-system. Som en del av Soprano Group vill vi leverera utbildning för dig på dina villkor med moderna tekniker och beprövade metoder som stöttar kontinuerligt lärande.
Tieturi – be ahead of your time Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä Suomessa. Se on alan monipuolisin toimija, joka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Vahva kokemus, jatkuva kehittyminen ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa tekevät meistä digitaalisen muutoksen ammattilaisen, jonka osaamiseen voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa.
Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Hyvinvointia työstä on visiomme, sillä hyvinvointi ja pidemmät työurat liittyvät kiinteästi yhteen. Terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia.
Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa ja koulutuksia työsuojelusta, työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista.
Ergo Finland tunnetaan ergonomian ja työhyvinvoinnin kehittäjänä, joka tarjoaa ratkaisuja niin toimistoihin kuin etätyöhönkin.
Yksi elämä lupaa täyttä elämää kaikille. Päämääränämme on, että suomalaisten terveydentila kohenee suhteessa nykyisiin ennusteisiin tasa-arvoisesti riippumatta iästä, sukupuolesta, terveydentilasta, asuinpaikasta, sosiaalisesta asemasta tai etnisestä taustasta. Teemme työtä terveemmän Suomen puolesta.
HR viesti on henkilöstöosaamisen ammattilaisille suunnattu lehti, jossa käsitellään henkilöstön kehittämiseen, hyvinvointiin ja muutoksen edistämiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita.
Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media.
Kollega.fi on verkkolehti työstä ja hyvinvoinnista.
Experience Happinessin tarjoama The Happiness Practice™ on maailmankuulu työkalu, jonka on tutkitusti todettu vähentävän kokonaisvaltaisesti stressin ja uupumuksen oireita sekä lisäävän onnellisuutta.