fbpx

Work goes happy

Avaintaitoja muutoksissa menestymiseen

Avaintaitoja muutoksissa menestymiseen

Verkossa
21.9.2021 9:00 - 16:00

21.9. järjestettävässä työelämän kehittämispäivässä ”avaintaitoja muutoksissa menestymiseen” haemme aivan uudella tavalla vastauksia ja työelämän avaintaitoja 16 asiantuntijan voimin.

Ohjelmassa on 4 erilaista paneelia, joissa ei ole tällä kertaa keskustelua juoksuttamassa moderaattoreita, vaan rakentavia provokaattoreja. Provokaattorit tulevat myös käyttämään keskustelun juoksuttamisessa rakentavaa ja ratkaisuhakuista vastaikkainasettelua pilke kummassakin silmäkulmassa. Esitämme myös tarkoituksella ns. tyhmiä kysymyksiä, siis niitä joita yleensä kukaan ei kysy tai uskalla kysyä.

Paneeleissa mukana 16 huippuasiantuntijaa: Marika Kotola, Minna Huotilainen, Jaakko Sahimaa, Esa Lehtinen, Harri Helajärvi, Jouko Mikkola, Jaana Hautala, Hanna Häppölä, Simo Routarinne, Tony Dunderfelt, Saara Remes, Noora Korppi, Pasi Lehtiniemi, Harri Väisänen, Leena Pennanen ja Teila Tanner-Heikkilä.

Rakentavina provokaattoreina toimivat Simo Routarinne ja Jyri Kansikas.

Paneelien teemat ovat: ”Muutos tehdään oppimalla”, ”Palautuminen ja jaksaminen”, ”Vuorovaikutus” sekä ”Tunteet ja konfliktit”

Päivän ohjelmassa on myös Euforian Oy:n Tarja Koski-Sipilän vetämiä taukojumppahetkiä. Taukojumpissa harjoitellaan päivän henkeä mukaillen vain vastaliikkeitä.

Koska huumori on tärkeää myös työelämässä, ohjelmassa on myös vartti stand up komiikkaa Anitta Iso A Ahosen toimesta.

Päivän ohjelmaa ja sen tallenteita voi seurata maksutta verkossa, mutta sen katselu edellyttää ilmoittautumisen.

Sijainti

Verkossa