fbpx

Work goes happy

Teila Tanner-Heikkilä

Tilaa Asiantuntija

Teila Tanner-Heikkilä

Teila on kouluttautunut valmentajana mm. NLP- ja Mental Trainerksi, yhdessäluomisen mahdollistajaksi (CCPI), Firstbeat-asiantuntijaksi, rentoutusohjaajaksi sekä Personal Coachiksi.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Työelämästä hyvinvoinnin lähde on metafora, joka toimii Teila Tanner-Heikkilän ja Heljä Oran yhteisvalmennusten ankkurina.

Teila ja Heljä ovat olleet tuotteistamassa Työsuojelurahaston rahoittamaa asiakaslähtöistä palveluhanketta: Tulevaisuuden taitoja Yhdessäluomisen otteella.

Palvelu, joka tukee tietoista toimijuutta työelämässä ja edistää tulevaisuuden metataitojen syntymistä tavoilla, joilla voimme vastata jatkuvan muutoksessa elämisen ja toimintaympäristön haasteisiin. Palvelun tuotteistamisessa oli mukana pioneerihenkisiä toimijoita mm. Telialta, Finnairilta ja Valtiovarainministeriöstä.

Työelämässä tietoinen toimijuus on tietoista johtajuutta, varauksetonta yhteistyötä ja merkityksellistä yhdessä tekemistä. Se on avaintermi tietoiseen ja aktiivisen yhdessä tekemiseen, jossa yksilön taidot ja voimavarat ovat käytössä.

Valmennukset: tietoinen toimijuus – älykäs itsensä johtaja

  • Exit reaktiivisuudesta: Kohti proaktiivista ja yhdessä luovaa vuorovaikutusta ja toimintaa
  • Uuden energian käynnistysohjeet: yhdeksän avainta tietoiseen toimijuuteen
  • Sarastus: Kohti uutta visiota yksilönä ja työyhteisönä

Tuloksellinen ja arvolähtöinen työ sekä oman osaamisen kehittäminen ovat Teilalle tärkeitä asioita elämässä. Hänellä on kokemusta mm. myynnin- ja markkinoinnin projektipäällikkönä media-, mainostoimisto- ja painoalalta.

Hän on työssään ollut kehittämässä ja tuotteistamassa uusia palveluita, tehnyt uusasiakashankintaa sekä tuotelanseerauksia.

Autamme asiantuntijoita saavuttamaan parempia tuloksia tavoilla, jotka tukevat yhteistoimintaa, vuorovaikutusta ja itsetuntemusta osaan ja voin -tietoisuudella.