fbpx

Work goes happy

Noora Korppi

Tilaa Asiantuntija

Noora Korppi

NLP Associate Trainer
Master Coach
Tietotekniikan DI
Laulaja-lauluntekijä
Yrittäjä

Noora Korppi valmentaa tiiminvetäjistä ja johtajista TunneMestareita. Hänessä yhdistyy insinööriajattelu ja herkkyys, pelillisyys ja henkisyys, ripaus taikaa ja roppakaupallinen tietotaitoa.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Inhimillisyyttä ja tunneälyä työelämään

Parhailla johtajilla on yksi yhteinen piirre: heillä on timanttista tunneälyä. Sen havaitsi psykologian tohtori Daniel Goleman jo 1990-luvulla.

Tunnetaidot ovat ratkaisevassa asemassa työhyvinvoinnin kannalta. Kun tunteiden olemassaolo otetaan huomioon työpaikalla:

  • Ihmiset voivat ja jaksavat paremmin
  • Porukka on motivoitunutta ja sitoutunutta
  • Tehdään enemmän niitä oikeita asioita
  • Työ koetaan merkitykselliseksi
  • Vuorovaikutus on helpompaa
  • Tuloksen teko on kestävällä pohjalla

Tällaisessa maailmassa minä haluaisin elää, ja siksi haluan omalta osaltani auttaa sen rakentamisessa.

Olen valmentanut niin yksilöitä kuin ryhmiäkin löytämään yhteyden itseensä ja tunteisiinsa vuodesta 2013. Sen lisäksi olen yli 10 vuoden ajan toiminut tietotekniikka-alan kouluttajana ja kartuttanut saman verran esiintymiskokemusta progerock-bändeissä laulajana.

Taannoin hain opiskelemaan TKK:lle haaveenani tehdä tietokonepelejä. Sittemmin kiinnostuin vielä enemmän ihmiselon mysteerien ymmärtämisestä. Nykyään nämä kaksi  maailmaa lyövät kättä tarinallisuutena ja pelillisyytenä tunnetaitojen luennoillani ja koulutuksissani.

TunneMestari työelämässä -luento

Tutustumme kuuteen eri tunnetaitojen osa-alueeseen. Näiden taitojen avulla selviät hankalistakin vuorovaikutustilanteista kuin TunneMestari, niin töissä kuin kotonakin.

Ohjelmaa TYHY-päivään: Loitsulaulupiiri

Lauletaan yhdessä, laskeudutaan läsnäoloon ja tutustutaan tunteisiin helppojen Kalevalan suuntaan kumartelevien loitsulaulujen avulla. Lopussa rentouttava rumpumatka.