fbpx

Work goes happy

Harri Helajärvi

Tilaa Asiantuntija

Harri Helajärvi

Harri Helajärvi on lääketieteen tohtori, joka on tutkinut liikunnan, liikkumattomuuden ja runsaan istumisen vaikutuksia terveyteen. Hän on perehtynyt myös niihin moninaisiin tekijöihin, jotka meidän käyttäytymiseen ja valintoihimme vaikuttavat. Harri työskentelee kilpaurheilijoiden kanssa heidän terveyttään edistäen, mutta haluaa yhtä lailla parantaa työelämän huippusuorittajien sekä työyhteisöjen – meidän kaikkien – terveyttä ja hyvinvointia.

Harrin lähtökohtana on hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus, vahvan tunteen synnyttäminen sekä yksilöllisten ratkaisujen löytyminen. Harri haluaa herättää aidon halun – ja kyvyn – pitää itsestään hyvää huolta!

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Harri Helajärvi haluaa viestiä elämäntavoista ja niihin positiivisella tavalla vaikuttamisesta tutkittuun tietoon perustuen – mutta innolla ja pilke silmäkulmassa. Harrin tavoitteena on pitää ihmiset liikkeellä ja kannustaa heitä pitämään itsestään parempaa huolta. Mutta elämä ei ole vain liikuntaa, minkä takia Harri pohtii myös ravitsemuksen, henkisen hyvinvoinnin, levon ja palautumisen sekä sosiaalisen tukiverkon merkitystä.

Harri puhuu uudesta asenteesta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, uudesta tavasta puhua tutuiksikin käyneistä asioista. Innostaen ja motivoiden, jotta oikeasti onnistumme – tekemällä juuri itselle ja senhetkiseen elämäntilanteeseen sopivia, oikeita valintoja. Nautinnollisesti – ja joka päivä.

Harri Helajärvi luennoi aiheesta ”Tulin, näin ja nousin! Lisää liikettä työpäivään” Unelmien työpäivässä Tampereella 4.10.2019.