fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Työelämän jumalainen näytelmä

 

7.10.2022 klo 9 – 13 on luvassa aivan uudenlainen Work goes happy – tapahtuma Tennispalatsissa.

Tapahtuman nimi on ”työelämän jumalainen näytelmä

Ohjelmassa on kolme erilaista paneelikeskustelua, joita juoksuttavat SImo Routarinne ja Jyri Kansikas.

Paneeleissa on kaksi vakijäsentä, jotka ovat aivotutkija Mona Moisala ja organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa

Aamun ensimmäisen paneelin teema on ”helvetillinen työelämä” ja siinä Jaakon ja Monan lisäksi  mukana ovat työyhteisösovittelija sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeinen psykoterapeutti Saara Remes ja mentaalivalmentaja Jouko Mikkola

Toisen paneelin teeema on ” maanpäällinen työelämä”  ja siinä Monan ja Jaakon lisäksi mukana ovat työyhteisövalmentaja Teila Tanner-Heikkilä ja psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt

Kolmannen ja päivän viimeisen paneelin teema on ”taivaallinen työelämä” ja siinä lisäjäsenet ovat neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori Laura Sokka ja luova valmentaja Brando Louhivaara.

Paneeleissa tullaan käymään rakentavasti ja vahvasti myös tämän hetken työelämän pulmiin ratkaisuja ja samalla myös siihen, miten organisaatiot voisivat nousta taivaalliselle tasolle ja kukoistaa. Sekä siihen miten päästä ylemmälle tasolle ja siihen, mitä tarvitaan taivaallisen tason ylläpitoon.

Yleisölle tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti tarjolla. Jos haluat seurata tapahtumaa etänä (ja tallenteena) voit ostaa lipun striimiin hintaan € 13 euroa.

Päivän hastag somessa on #WghDante

Ilmoittautuminen https://www.wgh.fi/ilmoittautumislomake/tyoelaman-jumalainen-naytelma/

Striimin hankinta https://holvi.com/shop/workgoeshappy/product/f9188989aa51d97f603aa23340fa95a8/

Kirjoittaja

,