fbpx

Work goes happy

Laura Sokka

Tilaa Asiantuntija

Laura Sokka

Laura on neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori.

Väitöskirjassaan hän tutki työuupumuksen vaikutuksia aivoihin, keskittymiseen ja kognitiiviseen suoriutumiseen. Tutkimus sai Lauran tarkastelemaan stressiä eri näkökulmasta kuin useimmat muut. Intohimoteemanaan hänellä on auttaa ihmisiä ja organisaatioita tarkastelemaan omaa stressiin liittyvää mindsettiään, jotta tulokset näkyisivät vahvistuneena hyvinvointina, työkykynä, sitoutumisena ja myös viivan alla.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Laura ravistelee stressipuhetta ja syvään juurtuneita käsityksiä stressistä, ja katsoo stressiä eri näkövinkkelistä kuin useimmat muut. Esityksissään hän saa kuulijatkin tarkastelemaan omaa ajatteluaan stressistä.

Lauraa kuvaillaan innostavaksi puhujaksi, jolla on paljon asiantuntemusta. Hän sanoittaa stressikokemusta, tuo perustelut ja antaa ymmärrystä siitä, mistä stressissä todella on kyse. Kuormitusta on paljon ja vaatimuksia loputtomasti. Stressin määrä ei kuitenkaan yksinään ratkaise, mitä sen kokemisesta voi seurata. Stressin aiheuttajan rinnalla mindset on avainasemassa. Viekö stressin kokeminen kohti pahoinvointia vai viekö se kohti hyvinvointia? Niin henkilökohtaisesti kuin työssä.

Esityksissään Laura kertoo, mikä on hyödyllisin tapa suhtautua stressiin, miksi mindsetin muutos kannattaa ja miten muutos tehdään.

Esimerkkejä luentojen aiheista:

  • Stressistä ote oikealla mindsetillä
  • Kun ei pääse stressistä eroon, mitä voi tehdä?
  • Työuupumus laittaa aivot koville – miten siihen pitäisi suhtautua?
  • Mitä työuupumus tekee aivoille ja keskittymiskyvylle