fbpx

Work goes happy

Brando Louhivaara

Tilaa Asiantuntija

Brando Louhivaara

Brando on kansainvälisestikin palkittu uutta luova tekijä, valmentaja, generaattori ja puuhamies. Huomattavan rikkaan ja leveän työuransa takia hän ymmärtää syvällisellä tasolla luovuuteen liittyvän ongelmatiikat ja mahdollisuudet. Historiassaan Brando on säveltänyt yli 100 sävellystä radioon ja televisioon, käsikirjoittanut tuhat radiomainosta, ohjannut tv-mainoksia, tehnyt musiikkivideoita, näytellyt Paula Norosen radiosketseissä ja paljon muuta. Brandon todellisiin  lahjoihin kuuluvat esiintymiset ja tyäpajat ovat saaneet innostuneen vastaanoton kautta linjan. Keväällä 2020 hän sai parhaat pisteet Markkinointiliiton luennoitsijana (4.8/5).

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Brando Louhivaara on luova valmentaja, startup-yrittäjä ja luovan ongelmanratkaisun asiantuntija, jonka intohimona on huippuluovuus.

Aina inspiroiva Brando Louhivaara on luovan ongelmanratkaisun eturivin asiantuntija, sekä Kollabollan toinen perustaja. Yritysten, organisaatioiden ja tiimien kehitys innovatiivisemmiksi luovuutta tukemalla on tämän startup-yrittäjän ja luovan valmentajan tärkein missio. Jo toimiessaan luovana johtajana (Dingle/Aller) Brando lähti kehittämään työyhteisön luovuutta vahvistavia tapoja, instrumentteja ja menetelmiä. Tämä elämäntyö jatkuu oman yrityksen ruorissa.

Brando Louhivaaran ja Johanna Lehtosen Unelmien työpäivän päätapahtuman Wgh Turku puheenvuoro 2.10.2020 ””Luovuus ja työelämä”