fbpx

Work goes happy

Toivon tuki -hyväntekeväisyyswebinaari

Toivon tuki -hyväntekeväisyyswebinaari

Verkossa
26.11.2020 9:00 - 16:00

Laitetaan hyvä kiertämään 26.11. Toivo (Hope) on se valo, jota näihin pimeisiin päiviin todellakin tarvitaan. Sinäkin voit olla mukana sytyttämässä ja ylläpitämässä tätä valoa niille, jotka toden totta sitä tarvitsevat.

Osallistumismaksusi 26.11. webinaariin menee lyhentämättä ja kokonaisuudessaan Hope ry:lle.

Lipun hinnan voit päättää itse, niitä on hintaan 5, 10 ja 20 euroa ja jokainen euro on yhtä tärkeä.

Kalenteri täynnä 26.11.? Ei huolta, sillä ostamalla lipun voit katsella webinaarin tallenteen myös jälkikäteen.

Ohjelmassa mukana Kirsi Piha, Pekka Hyysalo, Jari Hakanen, Ilona Rauhala, Tony Dundefelt, Saara Remes, Arto O. Salonen, Harri Helajärvi, Helka Pirinen, Simo Routarinne, Jouko Mikkola, Jaana Hautala, Jaakko Sahimaa, Tarja Koski-Sipilä, Esa Lehtinen ja Lauri Pyykkönen.


Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Toimintamme käynnistyi vuonna 2009 äitien auttamishalusta, ja se tavoittaa vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta.

Kaksi muuta tapaa lahjoittaa rahaa.Tämä ensimmäinen mahdollistaa lahjoituksen ohjaamisen lahjoittajan valitsemalle alueelle:
https://hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/#tapa-3

Ja tämä taas on perin näppärä tapa:
https://www.lahjoituslomake.fi/hope-yhdessa-yhteisesti-ry/kohteet/lahjoita/

Tarvittaessa yritys voi olla yhteyksissä Hope ry:n toiminnanjohtajaan,:
Eveliina Hostilaan / 040 931 0114 tai eveliina.hostila@hopeyhdistys.fi

Mukana hyväntekeväisyyswebinaarin toteutuksessa on myös Smartvillage @ HTC Waterfront. Keilarannassa sijaitseva 500 m² tapahtumatila toimii täyden palvelun alustana mahdollistaen erilaisten tapahtumien, workshopien ja projektien toteuttamisen joustavalla otteella

Sijainti

Verkossa