fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Hyvän tekemiseen tarvitaan harvoin mitään muuta kuin omaa tahtoa – Hyväntekeväisyyswebinaari 26.11. Hope ry:n toiminnan tukemiseksi

Oletko koskaan miettinyt, kuinka usein jokainen meistä tekee hyvää toisille? Tiesitkö, että sitä tapahtuu päivittäin, juuri tälläkin hetkellä? Kyseessä voi olla oven avaaminen ventovieraalla, hymy tuiki tuntemattomalle kassajonossa ja ne kaksi kaunista sanaa sille tutulle kassatyöntekijälle.

Mitä noihin pieniin päivittäisiin hyvän huomion hetkiin tarvitaan? Lähes aina vain silkkaa omaa tahtoa.

Minulle tapahtumat ovat olleet osa elämää jo liki kolmenkymmentä vuotta. Uskallan jo näillä kilometreillä sanoa, että niiden järjestäminen kuuluu vahvuuksiini. Takuulla voin sanoa, että pidän niiden järjestämisestä. Siksi kysymys, miksi ihmeessä haluat lähteä järjestämään jotain hyväntekeväisyys webinaaria, kun omatkaan tapahtumasi eivät tällä hetkellä ole toteutettavissa, sai minut pohtimaan asiaa vähemmän laajemmin.

Vastausta itse kysymykseen minun ei tarvinnut pohtia hetkeäkään, sillä se tuli yksinkertaisuudessaan automaattisesti. Siksi että minä voin ja tahdon. Sen enempää ei tarvita.

Sorrumme hyvin usein päivittelemään elämän ja ihmiskunnan kauheuksia. Mitäpä jos alkaisimme tietoisesti päivittämään sen kauneuksia?

Itselläni oli mahdollisuus kokea jälleen kerran ja aitiopaikalta, miten moni on valmis antamaan aikaansa ja jakamaan inhimillistä pääomaansa hyvän tekemisen puolesta. Tätä pääsin todistamaan, kun päätin toteuttaa 26.11. järjestettävän hyväntekeväisyyswebinaarin Hope ry:n hyväksi. Päivän ohjelma syntyi kahdessa päivässä.

Ja mikä ohjelma! Siinä ovat mukana Kirsi Piha, Pekka Hyysalo, Jari Hakanen, Ilona Rauhala, Tony Dundefelt, Saara Remes, Arto O. Salonen, Harri Helajärvi, Helka Pirinen, Simo Routarinne, Jouko Mikkola, Jaana Hautala, Jaakko Sahimaa, Tarja Koski-Sipilä, Esa Lehtinen ja Lauri Pyykkönen.

Jokainen ohjelmassa esiintyvä asiantuntija on mukana pyyteettömästi.

Tämä kaikki ruokkii toivoa siitä, että yhdessä voimme todellakin tehdä isoja asioita, kaikista vastoinkäymisistä ja haastavista olosuhteista huolimatta.

Toivo (Hope) on se valo, jota näihin pimeisiin päiviin todellakin tarvitaan.

Sinäkin voit olla mukana sytyttämässä ja ylläpitämässä tätä valoa niille, jotka toden totta sitä tarvitsevat.

Osallistumismaksusi 26.11. webinaariin menee lyhentämättä ja kokonaisuudessaan Hope ry:lle.

Lipun hinnan voit päättää itse, niitä on hintaan 5, 10 ja 20 euroa ja jokainen euro on yhtä tärkeä.

Liput voit ostaa täältä https://holvi.com/shop/workgoeshappy/

 

 

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Toimintamme käynnistyi vuonna 2009 äitien auttamishalusta, ja se tavoittaa vuosittain yli 20 000 lasta ja nuorta.

Kaksi muuta tapaa lahjoittaa rahaa.Tämä ensimmäinen mahdollistaa lahjoituksen ohjaamisen lahjoittajan valitsemalle alueelle:
https://hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/#tapa-3

Ja tämä taas on perin näppärä tapa:
https://www.lahjoituslomake.fi/hope-yhdessa-yhteisesti-ry/kohteet/lahjoita/

Tarvittaessa yritys voi olla yhteyksissä Hope ry:n toiminnanjohtajaan,:
Eveliina Hostilaan / 040 931 0114 tai eveliina.hostila@hopeyhdistys.fi

Kirjoittaja

Jyri Kansikas, Toimitusjohtaja, Work goes happy Oy