fbpx

Work goes happy

Työelämän jumalainen näytelmä

Työelämän jumalainen näytelmä

Tennispalatsi
7.10.2022 9:00 - 13:00

Ohjelmassa on kolme erilaista paneelikeskustelua, joita juoksuttavat Simo Routarinne ja Jyri Kansikas.

Paneeleissa on kaksi vakijäsentä, jotka ovat aivotutkija Mona Moisala ja organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa.

Aamun ensimmäisen paneelin teema on ”helvetillinen työelämä” ja siinä Jaakon ja Monan lisäksi  mukana ovat työyhteisösovittelija sekä ratkaisu- ja voimavarakeskeinen psykoterapeutti Saara Remes ja mentaalivalmentaja Jouko Mikkola.

Toisen paneelin teeema on ”maanpäällinen työelämä”  ja siinä Monan ja Jaakon lisäksi mukana ovat mukana työyhteisövalmentaja Teila Tanner-Heikkilä ja psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt.

Kolmannen ja päivän viimeisen paneelin teema on ”taivaallinen työelämä” ja siinä lisäjäsenet ovat neuropsykologian erikoispsykologi ja psykologian tohtori Laura Sokka ja luova valmentaja Brando Louhivaara.

Paneeleissa tullaan hakemaan rakentavasti ja vähän kärjistäenkin ratkaisuja nykyhetken työelämän ongelmiin ja samalla myös siihen, miten organisaatiot voisivat nousta taivaalliselle tasolle ja kukoistaa. Sekä siihen miten päästä ylemmälle tasolle ja siihen, mitä tarvitaan taivaallisen tason ylläpitoon.

Yleisölle tapahtuma on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti tarjolla. Jos haluat seurata tapahtumaa etänä (ja tallenteena) voit ostaa lipun striimiin hintaan 13 euroa.

Sijainti

Tennispalatsi