fbpx

Work goes happy

WGH Helsinki 2020 -webinaari 24.3.

WGH Helsinki 2020 -webinaari 24.3.

Verkossa
24.3.2020 9:00 - 16:30

Kriittisestä koronavirustilanteesta johtuen kevään 2020 WGH Helsinki-tapahtuma toteutetaan poikkeuksellisesti verkon yli, maksuttomana livewebinaarina tiistaina 24.3.2020.

Livewebinaari toteutetaan WGH:n yhteistyökumppanin Soprano Oyj:n kanssa ja sen tiloissa. Paikalla ovat myös lavojen moderaattorit. Ohjelma vedetään läpi lähes ennalta suunnitellun aikataulun mukaisesti, mutta ilman yleisöä. Teemoina ovat vastuullisuus – vuorovaikutus – työelämä.

Livelähetyksen katsominen on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi linkit 24.3. aamulla ja linkkien kautta pääset katsomaan webinaareja.

Luennoimassa ovat mm. Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, aivotutkija Minna Huotilainen, tv:stäkin tuttu psykologi Tony Dunderfelt, FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste, psykologian tohtori ja aivojen asiantuntija Mona Moisala, vuorovaikutusmuotoilija ja vaikuttavan viestinnän asiantuntija Simo Routarinne, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, yritys-ja mentaalivalmentaja Jaana Hautala ja monet muut alansa huippuasiantuntijat.

Work Goes Happy -tapahtuman  suorat lähetykset on tarkoitettu kaikille työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule oppimaan, keskustelemaan, vaikuttamaan ja verkostoitumaan.

Ilmoittaudu webinaariin

 

Sijainti

Verkossa