fbpx

Work goes happy

Annika Havaste

Tilaa Asiantuntija

Annika Havaste

Annika Havaste on työhyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntija. Pitkän kokemuksensa pohjalta Annika opastaa terveyttä, vireyttä ja aivotoimintaa edistävään ravitsemukseen. Luennoilla ja valmennuksissa Annika innostaa ja motivoi, sekä antaa konkreettisia, helposti toteutettavia ohjeita ruokavalion parantamiseen ja terveyden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Terveyden ja hyvän aivotoiminnan juuret ovat vatsassa ja siksi suoliston hyvinvointi on näkökulmana mukana Annikan työssä.

Annika Havasteen ensimmäinen kirja Virtaa ravinnosta ilmestyi 2015 ja sen uusintapainos nimellä Tasapainodieetti vuonna 2019. Havasteen uusin kirja Suolistoa hoitamalla superaivot – viisi askelta parempaan työtehoon ja palautumiseen ilmestyi myös 2019.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

VIREÄT AIVOT, PAREMPI TYÖTEHO, HYVINVOIVA IHMINEN

Ravintoon, terveyteen ja työtehoon liittyvät luennot ja valmennukset työhyvinvointia edistämään.

Luentoesimerkki:

Virtaa ja terveyttä ravinnolla – ruoki aivojasi ja hoida suolistoasi

Ravinto vaikuttaa kaikkeen, mitä kehossamme biokemiallisesti tapahtuu. Ravinnon muutokset ovat todella tehokas tapa parantaa terveyttä. Esimerkiksi suolistolla ja aivojen hyvinvoinnilla on selvä yhteys. Luennolla saadaan keinot, kuinka valita parhaimmat mahdolliset ruoka-aineet tukemaan kokonaisvaltaista terveyttä. Luennolla käsitellään esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Aivojen terveyttä lisäävä ravinto
  • Matala-asteinen tulehdus ja sen peittoaminen
  • Miksi verensokerin tasaisuus on tärkeää?
  • Suolistoa hoitamalla lisäät koko kehon terveyttä
  • Suoliston ja aivojen yhteys
  • Suolistolle tärkeät ruoka-aineet
  • Miten kehoa voi tukea ravinnon avulla stressitilanteessa

Valmennukset:

Pienryhmän tavoitteellinen ravintovalmennus, 2-4 tapaamiskertaa

  • Valmennus sopii ryhmälle, jolla on yhteinen terveystavoite (diabeteksen estäminen, suoliston terveys, parempi immuniteetti, tms)
  • Tavoitteen asettaminen, ruokapäiväkirjat ja  palaute osallistujille
  • Ennen ja jälkeen – kyselyllä saadaan mitattavuutta
  • Reseptit, välipalaideat, ruokailun käytännön ohjeistus
  • Smoothiet ja vihermehut: käytännön tekemistä yhdessä (valinnainen)
  • Yksilötapaamiset (valinnainen)
  • Stressitasoja mittaava Firstbeat (valinnainen)

Annika Havasteen WGH2020-luento ”Suoliston ja aivojen vuorovaikutus”