fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Tule mukaan matkalle onnellisempaan työelämään

Tarvitsetko arkeesi tehokkaita työkaluja stressinhallintaan ja kuormituksen keventämiseen? Mihin kaikkeen se vaikuttaisi työyhteisön tasolla? Entäpä yksilön tasolla?

Me haluamme auttaa sinua ja tiimiäsi selviytymään tästä eriskummallisesta ja kuormittavasta ajasta voittajana. Nyt jos koskaan on tärkeää panostaa henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin. Kuormitus on monissa kodeissa ja etätoimistoissa korkealla ja uupumuksen uhka on ilmeinen.

Nyt on tärkeää olla yhdessä vaikkakin etäällä. On tärkeää oppia, jakaa ja luoda yhdessä. On tärkeää pitää työkykyä yllä nyt ja vahvistaa jaksamista tulevaa varten.

Siksi haluamme kertoa sinulle The Happiness Practice™ -valmennuksesta (THP). Tämän valmennuksen avulla harjoitellaan yhdessä onnellisuustaitoja työelämässä konkreettisten viiden onnellisuuden periaatteen avulla. Valmennus kestää kuusi kuukautta ja se toteutetaan toimivalla etäkonseptilla.

The Happiness Practice™ on yhteinen oppimismatka, jonka tulokset ovat mitattavissa. Mittaamme lähtötilanteen, puolivälin sekä valmennuksen päättyessä ja todennamme onnistumisia konkreettisesti. Mittaamme kehitystä niin yksilön, tiimin kuin koko organisaation tasolla.

Kysy lisää puhelimitse 050 543 1659 tai lomakkeella. Kerromme valmennuksesta mielellämme lisää myös esimerkiksi lyhyessä Zoom-tapaamisessa.

Varaa oma muutosmatkasi! Matkanjohtajana toimii sertifioitu stressivalmentaja Miia Huitti.

Lue lisää

Varaa muutosmatka

Kirjoittaja

,