fbpx

Work goes happy

WGH Turku 2020

WGH Turku 2020

Turku AMK, Kupittaan kampus, EduCity
2.10.2020 9:00 - 16:00

Unelmien työpäivän päätapahtuma WGH Turku järjestetään tänä vuonna perjantaina 2.10. Turun AMK:n upouusissa EduCityn tiloissa. HUOM! Sisäänkäynti Educityn tapahtuma-alueelle ICT-cityn pääovesta, osoite Joukahaisenkatu 3, Turku.

Ohjelmaa voi seurata verkossa Unelmien työpäivän maksuttomassa webinaarissa sekä tilanteen salliessa paikan päällä EduCityn tiloissa. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Toivotamme kaikki Turun ja sen lähialueiden työyhteisöt viettämään omaa työhyvinvointipäiväänsä paikan päälle! Tässä suora linkki webinaariin, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen https://event.videosync.fi/unelmien-tyopaiva-2020

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaiken kokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Työyhteisöt voivat myös haastaa asiakkaitaan tai kumppaneitaan mukaan. Lue lisää ja ilmoita mukaan oman organisaatiosi teemapäivän työhyvinvointitempaus: www.unelmientyöpäivä.fi.

Unelmien työpäivän taustalla ovat Work goes happy -työhyvinvointiverkosto ja terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot. 

Lisätiedot ja näytteilleasettajapaikkojen myynti:   
Jyri Kansikas
050 543 1659
jyri.kansikas@wgh.fi

Sijainti

Turku AMK, Kupittaan kampus, EduCity