fbpx

Work goes happy

WGH Tampere 2019

Unelmien työpäivän päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella 4.10. Varalan urheiluopistolla paikalla ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Päivä on yhdistelmä lavaohjelmaa, workshoppeja ja messuja.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Toivotamme kaikki Tampereen ja sen lähialueiden työyhteisöt viettämään omaa työhyvinvointipäiväänsä paikan päälle!

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaiken kokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Työyhteisöt voivat myös haastaa asiakkaitaan tai kumppaneitaan mukaan. Viime vuonna Unelmien työpäivään osallistui liki 40 000 ihmistä. Lue lisää ja ilmoita mukaan oman organisaatiosi teemapäivän työhyvinvointitempaus: www.unelmientyöpäivä.fi.

Tapahtuma välitetään webinaarina reaaliajassa koko valtakuntaan kaikille Suomen työpaikoille. Viime vuonna webinaaria seurasi livenä 15 000 suomalaista työntekijää. Webinaaria pääset seuraamaan 4.10. klo 9 osoitteessa: https://event.videosync.fi/unelmientyopaiva

Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat IlmarinenTyöterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus, Varalan urheiluopistoErgo Finland, Yksi elämä -terveystalkoot, Cuckoo Workout, Treili, Kollega.fi sekä ammattilehdet HR viesti ja TTT-lehti. Radiokumppanimme on Tampereenkin taajuuksilla toimiva Business FM.

Lisätiedot ja näytteilleasettajapaikkojen myynti: 
Jyri Kansikas
050 543 1659
jyri.kansikas@wgh.fi

P.S. Perjantaina 4.10. Ilta onnellisuudelle Tampere-talossa. Lue lisää ja osta lippu

Sijainti

Varalan urheiluopisto