fbpx

Work goes happy

Relaksaatiosta voimaa uupumuksen ennaltaehkäisyyn

Relaksaatiosta voimaa uupumuksen ennaltaehkäisyyn

Verkossa
9.6.2023 8:30 - 9:15

Mentaalivalmentaja Jouko Mikkola näkee kaksi tärkeää asiaa, joiden avulla yksittäinen työntekijä pystyy huolehtimaan jo hyvin omasta työkyvystään.

Riittävä ja laadukas uni, jonka avulla pystymme palautumaan edellisen päivän rasituksista ja olemaan jälleen seuraavana päivänä täydessä tehossa työkykyisenä. Toinen asia on riittävä latautuminen työpäivän aikana ja työpäivän jälkeen. Tarvitaan siis jotain millä saamme autonomisen hermoston parasympaattisen osan aktivoitumaan.

Relaksaatioharjoitukset, mindfulness ja meditointi toimivat hyvin harjoituksina millä saadaan hetken pysähtymistä hektiseen elämään ja rationaalinen mieli hiljenemään. Relaksaatioharjoituksissa, joko itseohjattuna tai avustettuna ohjatusti, rentoutetaan ensin keho. Kun keho rentoutuu, niin sen seurauksena mieli rauhoittuu.

Tule tutustumaan tarkemmin relaksaatiosta ja sen hyödyntämisestä uupumuksen ennaltaehkäisyssä 9.6.klo 8.30. Maksuttomassa webinaarissa linjoilla on mentaalivalmentaja, työnohjaaja, Suomen Mentaalivalmentajien Liiton varapuheenjohtaja ja Mental Training kouluttaja Jouko Mikkola.

Sijainti

Verkossa