fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Ota #koulutushaaste vastaan ja ilmianna itsesi!

 

Nyt tarvitaan tekoja. Työnantajien tukema henkilöstökoulutus ja muu aikuiskoulutus ovat supistuneet Suomessa 2000-luvun aikana. Tilastokeskuksen luvut ovat karut, vaikka ylpeilemme jatkuvan ja elinikäisen oppimisen olevan vahvuuksiamme.

Work goes happy ja Pohjoismaiden johtava koulutusorganisaatio Soprano Oyj ovat päättäneet kääntää laskevan koulutustrendin nousuun ja heittävät koulutushaasteen jokaiselle työnantajille ja työntekijälle: mitä tekoja juuri sinä ja organisaationne voitte tehdä oman osaamistasonne parantamiseksi? Sopranon ja Work Goes Happyn käynnistämä #koulutushaaste herättää Suomen jokaisen työnantajan ja työntekijän katsomaan kriittisesti omaa tilannettaan ja ryhtymään sanoista tekoihin.

Paras idea palkitaan

Nyt on siis aika muuttaa puheet elinikäisestä oppimista teoiksi. Mikä on sinun koulutustekosi, jolla kehität osaamistasi? Miten sinun organisaatiosi tukee työntekijöidensä osaamisen kehittämistä? Kerro se sähköpostitse osoitteeseen koulutushaaste@soprano.fi.

Palkintona parhaasta koulutusteosta Soprano Oyj tarjoaa juuri sinun ja teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen. Koulutushaasteen ensimmäinen vaihe käynnistyy marraskuussa 2019 ja huipentuu Helsingin Oopperatalolla 24.3.2020 Work Goes Happy -tapahtumassa. Parhaat ehdotukset julkistetaan ja palkitaan erillisessä samana iltana Oopperatalolla järjestettävässä koulutusgaalassa.


✅  Testaa tietosi aikuiskoulutuksen tilanteesta

Testaa tietosi aikuiskoulutuksen tilanteesta vastaamalla lyhyeen (3 kysymystä) kyselyyn täällä.Vastanneiden kesken arvotaan kaksi tehokasta yhden päivän koulutusta Tieturin kurssivalikoimasta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Lue lisää koulutushaasteesta

 

Kirjoittaja

,