Work goes happy

WGH Helsinki 2020

WGH Helsinki 2020

Oopperatalo Helsinki
24.3.2020 9:00 - 16:30

Suomen suurin työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyvä tapahtumakokonaisuus Work goes happy Helsinki järjestetään jo yhdeksättä kertaa 24.3.2020 klo 9-16.30. Tapahtuman teemoina ovat vastuullisuus – vuorovaikutus – työelämä. Tapahtumapaikkana on Helsingin Oopperatalo.

Luennoimassa ovat mm. Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, aivotutkija Minna Huotilainen, tv:stäkin tuttu psykologi Tony Dunderfelt, FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste, psykologian tohtori ja aivojen asiantuntija Mona Moisala, vuorovaikutusmuotoilija ja vaikuttavan viestinnän asiantuntija Simo Routarinne, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, psykososiaalisen työkuormituksen asiantuntija Seija Moilanen, yritys-ja mentaalivalmentaja Jaana Hautala ja monet muut alansa huippuasiantuntijat. Lisäksi tapahtuman messualueella pääset tutustumaan hyvää työelämää tukeviin palveluihin, tuotteisiin ja uutuksiin.

Work goes happy -tapahtumat on tarkoitettu kaikille työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule oppimaan, keskustelemaan, vaikuttamaan ja verkostoitumaan.

Sisäänpääsy tapahtumaan on perinteiseen tapaan maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Välttääksesi turhan jonottelun, suosittelemme ennakkoilmoittautumista.

Oletko jo osallistunut koulutushaasteeseen? Koulutushaasteen ensimmäinen vaihe käynnistyi marraskuussa 2019 ja koulutushaaste huipentuu Work Goes Happy -tapahtumaan. Parhaat koulutushaasteeseen osallistuneet ehdotukset julkistetaan ja palkitaan 24.3. illalla Oopperatalolla järjestettävässä erillisessä koulutusgaalassa. Lue lisää koulutushaasteesta.

Lisätiedot ja WGH Helsinki 2020 -näytteilleasettajapaikkojen myynti: 
Jyri Kansikas
050 543 1659
jyri.kansikas@wgh.fi

Sijainti