fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan

Winston Churchillin väitetään sanoneen ”Älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan.”

Sanonnan merkitys on ymmärretty niin, että kriiseissä on lähes aina mahdollisuus valita paikalleen jämähtämisen ja muutoksiin reagoimisen välillä.

Omaksi onnekseni, minulla on ollut mahdollisuus tarttua tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon, vaikka päätoimialani laitettiin lähes yhtäjaksoiseen kahden vuoden mittaiseen liiketoimintakieltoon maaliskuussa 2020.

Kun perinteiset liiketoiminnan tavat pysäytettiin, oli oitis alettava kehittämään uusia malleja ja historian ensimmäinen Work goes happy -virtuaalitapahtuma järjestettiin tasan 12 päivää sulkutilan alkamisen jälkeen 24.3.2020.

Sen jälkeen Work goes happy -virtuaalitapahtumia ja webinaareja on järjestetty yhteensä 36 kpl.

Uusien polkujen avaaminen ja raivaaminen ei ole helppoa, jos ympärillä ei ole tukiverkostoja. Yhdessä sen sijaan on mahdollista havaita myös täysin uusia polun alkuja.

Nyt Work goes happy -työkalupakissa onkin täysin uusi vaikuttamisen väline.

Historian ensimmäinen Work goes happy -kirja.

Kirja on tulos ja osoitus siitä, mitä kaikkea yhteistyö mahdollistaa.

Kyseessä on täysin ainutlaatuinen kokoelma 12 huippuasiantuntijan näkemyksiä paremmasta työelämästä. Jokainen kirjan kirjoittajista on osa Work goes happy -asiantuntijaverkostoa.

Sitä verkostoa, joka on ollut koko pandemian ajan Work goes happy -toiminnan tuki ja turva. Verkosto, joka on ollut myös oman työhyvinvointini tuki ja turva.

En voi olla toistamatta sitä faktaa, että yhden kansien väliin on harvoin, jos koskaan, saatu yhtä paljon suomalaisen työelämän asiantuntemusta. Sen jokainen luku on oma hieno kokonaisuutensa.

Itse olen jo kirjan lukenut. Muutamaankin otteeseen. Olen siitä erittäin ylpeä. Olen siitä myös äärimmäisen kiitollinen sen jokaiselle kirjailijalle. Olette upeita asiantuntijoita, mutta olette ennen kaikkea Isoja ihmisiä.

Te ette ole osoittaneet sitä pelkästään tämän kirjan myötä, vaan koko tämän pandemia ajan. Teillä on ollut valtava ja olennainen merkitys sille, että Work goes happy -toiminta on voinut jatkua kaikista haasteista huolimatta.

Sydämellinen kiitos Arto O. SalonenEsa LehtinenHarri HelajärviJaakko SahimaaJaana HautalaJanne ViljamaaJouko MikkolaMiia HuittiMinna HuotilainenSaara RemesSimo Routarinne ja Tony Dunderfelt.

On myös pitkälti teidän ansiotanne, että tämä kriisi ei mennyt hukkaan

Kirjoittaja

Jyri Kansikas, Toimitusjohtaja, Work goes happy Oy