fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Work goes happy Helsinki -tapahtuman osalta on varauduttu koronavirukseen

Work goes happy Helsinki -tapahtuman osalta on varauduttu koronavirukseen. Lisäksi seuraamme tiiviisti koronavirukseen liittyvää uutisointia. Kartoitimme myös mahdollisuuden siirtää tapahtuma toiseen ajankohtaan, mutta se osoittautui mahdottomaksi, sillä Oopperatalon kalenterissa ei ole ainoatakaan vapaata arkipäivää tämän kevään aikana.

Ohjeita WGH Helsinki 2020 -tapahtumaan osallistuville:

  • Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta. Pese siis kätesi aina kun tulet ulkoa sisätiloihin, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen, ennen ruokailua ja wc-käynnin jälkeen. Paras tapa pestä kädet on juoksevalla saippualla ja lämpimällä vedellä.
  • Jos yskittää, tulee yskiä nenäliinaan tai hihaan, ei koskaan kämmeneen.
  • Käytä tarvittaessa käsien puhdistamiseen käsidesiä. Work goes happy -tapahtumassa löydät käsidesipumppuja respasta ja jokaiselta messuosastolta.
  • Tulemme myös muistuttamaan käsihygieniasta kaikkia tapahtumaan osallistujia opastekyltein.
  • Tapahtuman henkilökunnalla on myös tarvittavilta osin suojakäsineet käytössä. Myös narikassa työskentelevät henkilöt käyttävät suojakäsineitä.
  • Ethän osallistu tapahtumaan, jos sinulla on lieviäkään flunssan oireita. Tervetuloa mukaan jälleen seuraaviin tapahtumiin, Turkuun 2.10.2020 ja Helsinkiin 16.3.2021.

Kiitämme yhteistyöstänne.

Lue Työterveyslaitoksen ohjeistus uusien koronavirustartuntojen ehkäisyyn

 

 

Kirjoittaja

,