fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Tule näytteilleasettajaksi WGH Tampere -tapahtumaan 4.10.2019


Tervetuloa näytteilleasettajaksi WGH Tampere -tapahtumaan!

Onko Sinulla kerrottavaa työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvistä palveluista? Tule näytteilleasettajaksi WGH Tampere -tapahtumaan! Saat näkyvyyttä yrityksellesi niin ennen tapahtumaa kuin sen aikanakin ja tietenkin paljon uusia kontakteja.

Work goes happy -messut ovat Suomen suurimpia työhyvinvointiin ja työelämän kehittämiseen keskittyviä tapahtumakokonaisuuksia. Valtakunnallisen Unelmien työpäivän päätapahtuma, Work goes happy Tampere, järjestetään vuonna 2019 Tampereella, Varalan urheiluopistolla 4.10. klo 9-16.

Tapahtumassa paikalla ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Päivä on yhdistelmä lavaohjelmaa, workshopeja ja messuja. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Tapahtuma lavaohjelma välitetään webinaarina reaaliajassa koko valtakuntaan, kaikille Suomen työpaikoille. Viime vuonna webinaaria seurasi livenä 15 000 suomalaista työntekijää.

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaiken kokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Työyhteisöt voivat myös haastaa asiakkaitaan tai kumppaneitaan mukaan. Viime vuonna Unelmien työpäivään osallistui n. 40 000 ihmistä.

Katso näytteilleasettajapaikkojen hinnasto tästä.

Lisätiedot ja näytteilleasettajapaikkojen myynti: 
Jyri Kansikas
050 543 1659
jyri.kansikas@wgh.fi


Unelmien työpäivän järjestäjinä toimivat Work goes happy -työhyvinvointiverkosto sekä terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot.

Päivän ohjelmasta ja päätapahtumasta vastaa Work goes happy.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat IlmarinenTyöterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus, Varalan urheiluopistoErgo Finland, Yksi elämä -terveystalkoot, Cuckoo Workout, Treili, ammattilehdet HR viesti ja TTT-lehti. Radiokumppanimme on Tampereenkin taajuuksilla toimiva Business FM.

Kirjoittaja

,