fbpx

Work goes happy

Work goes impro

Work goes impro

Kaapelitehdas
9.3.2023 19:00 - 22:00

Liput 48 euroa sisältäen palvelumaksun ja tarjoilun.

Työelämän murroksessa yhdeksi keskeiseksi taidoksi on noussut työyhteisön vuorovaikutustaidot. Improvisaatioteatteri Stella Polaris on tutkinut vuorovaikutustaitojen merkitystä käytännössä jo yli 30 vuoden ajan. Improvisaatio on laji, joka vaatii äärimmäisen hyviä vuorovaikutustaitoja ja erinomaista ryhmädynamiikkaa. Improvisaatiolla on paljon annettavaa myös muille työyhteisöille, ja siksi Stella Polaris haluaa jakaa impron ilosanomaa työpaikoille koulutustensa, kurssiensa ja tilausesitystensä kautta.

Stella Polaris ja Work goes happy järjestävät yhdessä illan, jossa pysähdytään hyvien vuorovaikutustaitojen äärelle. Erityisesti HR-ammattilaisille ja esihenkilöille suunnattu tilaisuus sisältää lyhyiden puheenvuorojen lisäksi havainnollistavan, työelämään sijoittuvan improvisoidun näytelmän. Näytelmä syntyy katsojien toivomista lähtökohdista, ja sen yleisölle tarjoilee tietenkin Stella Polariksen upeat esiintyjät.

Esityksessä lavalla ovat näyttelijät Elina Stirkkinen, Mikael Rejström, Antti Laukkarinen ja Sari Siikander sekämuusikko Iiro Ollila. (pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin)

Esityksen jälkeen ilta jatkuu lyhyellä keskustelu- ja verkostoitumistilaisuudella, jossa osallistujat tapaavat järjestäjätahon edustajia ja toisiaan kuohuvan juoman ja pienen makean äärellä.

Work goes impro, torstaina 9.3. klo 19 Kaapelitehtaan Turbiinisalissa. Keskustelu- ja verkostoitumisjatkot ravintola (t)rabassa.

Liput 48 euroa sisältäen palvelumaksun ja tarjoilun.

Sijainti

Kaapelitehdas