fbpx

Work goes happy

Blogit

Perustyöstä osaamista, rytmiä ja yhteistä synkkaa

 

”Menestyvän bisneksen ytimessä on sen henkilökunta kaikilla tasoilla – tämän uinuvan potentiaalin saa loistamaan osallistamalla kaikki työn kehittämiseen”

Työ toimii kuin kivirumpu – parhaimmat toimintatavat poimitaan esiin ja ne liitetään pysyväksi osaksi toimintaa. Kehä pyörii uudelleen ja uudelleen, koska ainoastaan siten löydämme kirkkaimmat timantit. Ei ole mitään parempaa, kuin toimiva perustyö. Se on arvokkainta! Se tuottaa yritykselle vain hyvää – toimivan hyvinvoivan työyhteisön ja tuloksellisuutta. Me vaalimme Ruohonjuuressa jatkuvan kehittämisen tapaa, jossa työn parantamista tehdään jatkumossa, pienin askelin perustyön sisällä. Niin syntyy väistämättä resurssia ydintehtävän toteuttamiseen ja silloin yritykseen myös kertyy todellista voimaa tehdä isot loikat.

Ruohonjuuri-ketju avasi tammikuussa ensimmäisen Happy Food Store -myymälän Ruotsiin – kehä pyörii jälleen – uusi ympäristö peilaa ja heijastaa yritystä uudistumaan, monipuolistumaan ja tekemään asiat paremmin. Kansainvälistyminen oikoo sekä kirkastaa toimintatapoja ja koko brändiä.

Kehittämisen taitoa tulee opetella. Kehittämisen trendiroihu palaa kuumimmillaan ja voi silti olla ettei mitään jää käteen. On taito itsessään kehittää oikeaa asiaa, oikeassa vaiheessa. Kehittyvä organisaatio ja kehittyvä ihminen – se ei pääty vaan on pysyvä, se on tapa toimia. Siksi Ruohonjuuren HR kysyy itseltään miten sitten parhaiten tukea koko organisaatiota siinä, että tämä ikuinen liike kehittämisähkyn sijaan tuottaa hyvää sykettä tiimityöhön, johtajuuteen ja yksittäiselle työntekijälle. Me rakennamme yhteistä synkkaa: osaamista, rytmiä ja taajuutta tekemiseen niin että koko Ruohonjuuri soi kuin parhaiten viritetty Areena-keikkaa varten valmistautunut bändi!

Henkilöstöhallinnon rooli on hienoa tasapainottelua – HR osaltaan tekee tulosta ja samalla huolehtii siitä että henkilöstöllä on työssään ne tärkeimmät asiat: Iloa ja Elinvoimaa!

Aina kun työtyytyväisyyttä mitataan, saa henkilöstöhallinto valmistautua katsomaan peiliin. Tulosten tarkastelu on paras tapa saada palautetta pitkän tähtäimen työstä.

Ruohonjuuren henkilöstölle lokakuussa 2017 teetetyssä kyselyssä lähes 95% suosittelisi Ruohonjuurta työpaikkana ystävilleen.

Tämän tiedon äärellä kuuluu Ruohonjuuren henkilöstöhallinnosta tyytyväistä hyrinää- meidän perustyömme on hyvää, kehä pyörii ja bändi soi!

Jani Kinnunen & Hanna Rajakangas

Henkilöstöhallinto, Ruohonjuuri

Kirjoittaja

,