fbpx

Work goes happy

Blogit

Oriflame / Sirpa Keljo: Your dreams – Our inspiration

Oriflamen brandilupaus Your Dreams – Our Inspiration™ on juurtunut syvälle yrityksemme historiaan. Koko Oriflamen 46-vuotisen taipaleen ajan olemme aina sitoutuneet innostamaan ihmisiä ja tarjoamaan heille mahdollisuuden saavuttaa unelmansa Oriflamen avulla. Your Dreams – Our Inspiration™ on osoitus sitoutumisesta sekä asiakkaidemme että edustajiemme unelmiin. Nämä unelmat ovat tärkein tekijä kun kehitämme uusia tuotteita sekä liitetoimintamalliamme.

Uskomme unelmiin

Unelmat ovat yksilöllisiä ja jokaisen omia. Unelmat ja tavoitteet ovat kauniita ja tärkeitä. Oriflame on aina halunnut auttaa unelmien toteuttamisessa, ja sitä me myös teemme. Joka päivä. Toteutamme lukuisia unelmia ympäri maailmaa. Onko sinulla unelmia ja tavoitteita? Tervetuloa mukaan.

Uskomme kauneuteen

Kauneus on yhtä henkilökohtaista kuin unelmat. Ainutlaatuiset Ruotsissa kehitetyt kauneustuotteemme ovat antaneet miljoonille ihmisille mahdollisuuden muuttaa elämäänsä kohti parempaa. Kun tiedät näyttäväsi hyvältä, tunnet myös olosi hyväksi. Ja kun olo tuntuu hyvältä, olet valmis tavoittelemaan unelmiasi.

Uskomme sinuun

Sinun unelmasi ovat työmme lähtökohta. Ne ovat inspiraatiomme lähde. Kannustamme jokaista unelmoimaan ja asettamaan tavoitteita, ja autamme niiden saavuttamisessa. Yrityskulttuurimme perustuu toisten kunnioittamiseen ja luottamiseen. Me kuuntelemme sinua ja unelmiasi. Yhdessä muodostamme maailmanlaajuisen kauneusbisneksen, jonka päämääränä on toteuttaa unelmia. Haluatko sinä toteuttaa omat unelmasi? Me haluamme auttaa sinua siinä.

Kirjoittaja

,