fbpx

Work goes happy

Blogit

Onko sinun yrityksesi se, joka voittaa ja valloittaa? Jaettu ilo on onnistua yhdessä – kilpailu

Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi haluamme auttaa ja tukea aloittelevia tai tuoreita yrityksiä tarjoamalla voittajalle näkyvyyttä kevään huipputapahtumassa Work Goes Happy Wanhassa Satamassa 9.3.

Mitä voittaja saa?

Tapahtuma houkuttelee paikalle lukuisia päättäjiä ja työelämästä sekä työhyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä. Ohjelma on erittäin kattava https://www.wgh.fi/tapahtuma/wgh-helsinki-2017/. Paikan päälle odotetaan yli 2000 kävijää. Lisäksi tapahtuma saa runsaasti näkyvyyttä mediassa ja luonnollisesti myös sosiaalisen median eri kanavissa.

Voittajalle tarjoamme maksuttoman näytteilleasettajapaikan koko päiväksi sekä mahdollisuuden 15 minuutin ”pitchaukseen” #wgh17 lavalla.

Miten pääset mukaan?

Kilpailuun hakeminen on helppoa. Tutustu tarkemmin kilpailumme ohjeisiin ja sääntöihin alla olevasta linkistä. Tärkeää, että yrityksesi tuotteet, palvelut tai ideat edistävät työhyvinvointia. Kuvauksen lisäksi olemme erityisen kiinnostuneita perusteluista, miksi juuri tämä idea ansaitsee paikkansa ja huomionsa 9.3. Aikaa pienimuotoisen hakemuksen täyttämiseen on pari viikkoa, 15.2. asti.

Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valitsee arvovaltainen raati, johon kuuluvat Guy Ahonen, Ossi Aura, Riitta Hyppänen ja Marja-Liisa Manka. Voittajan nimi julkaistaan 20.2.

Lisäinfot löydät täältä www.wgh.fi/kilpailu

Kirjoittaja

,