fbpx

Work goes happy

Blogit

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita Work goes happy –tapahtumaan Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselle 16.11.2017

Itä-Suomi on tunnettu luonnonkauniista ympäristöstään, vieraanvaraisuudestaan ja mukavista ihmistä. Itä-Suomen yliopisto toimii kolmessa kaupungissa, jotka ovat Joensuu, Kuopio ja Savonlinna. Alueen ensimmäinen WGH-tapahtuma rantautuu yliopiston Kuopion kampukselle 16.11.2017.

Kuopio – Tahko -alue on Suomen oloissa erityinen, jossa saman kunnan sisällä on monipuolisen elinkeinoelämän ja kansainvälisen yliopiston elävä kaupunki ja yksi maan suurimmista ympärivuotisista matkailukeskuksista. Tarjoamme tapahtumalle erinomaiset puitteet ja mahdollisuuden verkostoitua Suomen laaja-alaisimman yliopiston asiantuntijoiden kanssa.

Yliopistoamme voidaan sekä tutkimusalueidensa, asiantuntemuksensa että myös sisäisten käytäntöjen perusteella hyvällä syyllä nimittä hyvinvointiyliopistoksi.  Toiminnassamme korostuu monitieteisyys. Yksi keskeisistä tutkimusalueistamme on ikääntyminen, elintavat ja terveys. Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija, joka ei pelkää ottaa vastaan maailmanlaajuisia haasteita. WGH-tapahtumassa haemme uusia yhteistyökumppaneita, jaamme ja vaihdamme tietoa ja kuulemme toiveita.

Yliopistomme on kokenut valtavan muutoksen, josta olemme selvinneet – nyt on draivi päällä. Kahden yliopiston yhdistäminen yli maakuntarajojen on vaatinut yliopistoyhteisöltä huikeita ponnistuksia. Lanseeraamme WGH-tapahtumassa Hyvinvoimaa-toimintaohjelman: keskiössä hyvä työelämän arki, jossa muistamme kiittää, antaa palautetta ja tilaa myös palautumiselle. Sisäiset verkostomme: näyttöpääte-ergonomia Erggi ®-, työhyvinvoinnin kehittäjä Tyke avaavat mahdollisuuden benchmarkata käytäntöjämme.  Johtamisvalmennus, työyhteisön ongelmatilateisiin kehitetyt kompassit ja työyhteisösovittelu ovat esimerkkejä sisäisestä toiminnastamme, josta mielellämme kerromme.

Te, tapahtuman osallistujat olette meille VIP-vieraita. Teemme kaikkemme yhteistyössä WGH-toimijoiden kanssa, että päivästä tulee antoisa. Yhteistyö WGH:n Outi Lehtosen kanssa on alkanut erinomaisesti ja me tapahtuman järjestäjät olemme voimaantuneet jo tästä.

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita Work goes happy –tapahtumaan Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampukselle 16.11.2017.

Henkilöstön kehittämispäällikkö Marketta Rantama ja yhteyspäällikkö Soile Kosunen Itä-Suomen yliopisto

 

Kirjoittaja

,