fbpx

Work goes happy

Blogit

Oikaisu eiliseen uutiskirjeeseen

Eilisessä uutiskirjeessämme oli pieni, mutta merkittävä kirjoitusvirhe.

Uutiskirjeen ensimmäisessä osiossa käsiteltiin henkilöstötuottavuutta ja niiden vaikutusta käyttökatteeseen ja liiketulokseen. Kirjoitusvirheen takia käyttökatteen kertoimeksi oli tullut 23, eikä 2-3 ja liiketuloksen kertoimeksi 45 eikä 4 – 5, niin kuin olisi pitänyt oikeasti olla kirjoitettuna.

Pahoittelut tästä.

Alla vielä kirjeen ensimmäinen, korjattu osio kokonaisuudessaan.

Kelpaisiko sinulle 5 kertaa parempi tulos? – Työhyvinvoinnin taloushyödyt lunastetaan johtamisella.

Puutteet työhyvinvoinnissa aiheuttavat kansantaloudellisia menetyksiä teoriassa kymmeniä miljardeja euroja vuosittain. Tämä tiedetään ja tästä puhutaan. Mutta nyt on aika puhua siitä, että työhyvinvoinnin johtamisen tuotot yrityksille ovat 7 kertaa suuremmat, kuin kustannussäästöt. Motivaatio, osaaminen ja työkyky muodostavat henkilöstötuottavuuden, joka nostaa käyttökatetta.

Yksittäisten kampanjoiden ja pikkuprojektien sijaan henkilöstötuottavuutta voidaan kehittää määrätietoisen johtamisen avulla. Johto linjaa liiketoimintaa tukevat tavoitteet ja antaa resurssit, esimiehet tukevat henkilöstöä ja ihmiset hehkuvat työssään. Taitavasti johdettu ­ motivoitunut, osaava ja työkykyinen ­ henkilöstö tekee huonosti johdettuun henkilöstöön verrattuna 2 – ­3 kertaisen käyttökatteen ja sen kautta jopa 4­ – 5 kertaisen liiketuloksen.

Tällaiseen työhyvinvointiin kannattaa panostaa!

Kirjoittaja

,