fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Nyt me tarvitsemme apuasi – Wgh 2021 liput early bird -hintaan 39 euroa nyt myynnissä

Loistavien yhteiskumppaneiden ja lukuisten näytteilleasettajien avulla olemme kyenneet tarjoamaan kymmeniä maksuttomia tapahtumia lähes kymmenen vuoden ajan ympäri Suomea.

Ensi vuonna onkin luvassa jo kymmenes päätapahtumamme Helsingissä. Juhlatapahtuman teemoiksi olen valinnut merkityksellisyyden ja myötäinnon.

Tätä varten varasin Musiikkitalon jo vuoden alussa, sillä tapanani on aloittaa tapahtumieni rakentaminen vähintään vuotta ennen itse h-hetkeä .

Sen jälkeen todella moni asia on muuttunut ja alamme on ollut liiketoimintakiellossa tai sitä vastaavassa tilassa jo seitsemän pitkää kuukautta.

Tällä välin olen toteuttanut muutamia verkkotapahtumia. Kevään Wgh2020 tuplawebinaari keräsi tuhansia katsojia ja sen luentoja on katseltu jo yli 11 000 kertaa.

Vajaa pari viikkoa sitten toteutettu Unelmien työpäivän webinaari keräsi sekin ruutujen ääreen yli 10 000 katsojaa.

Kaikille maksuttomia tapahtumia en voi ikävä kyllä enää  järjestää, sillä tässä hyvin epävarmassa tilanteessa näytteilleasettajia on, ja täysin ymmärrettävistä syistä, haastavaa saada mukaan mihinkään tapahtumaan.

Nyt kaivataan kipeästi teidän apuanne

Kysyin uutiskirjeen tilaajiltamme viime keväänä, minkä hinnan he olisivat valmiita maksamaan tapahtumani tarjonnasta. Vastauksia tuli yli 500 (kiitos kaikille kyselyyn vastanneille) ja lippujen hinnan keskiarvoksi tuli lähes 100 euroa.

Olen kuitenkin aina halunnut viestiä maksuttomalla tapahtumallani myös sitä, että työhyvinvointi kuuluu meille kaikille ja päätin alittaa reilusti tuon keskiarvon. Lipun hinta on 15.11.2020 asti 39 euroa. Tämän jälkeen hinta nousee 49 euroon.

Olen ottanut huomioon myös sen vaihtoehdon, että tämä poikkeustila jatkuu vielä ensi keväänäkin. Siinä tapauksessa lipun lunastajille tarjoan tuplatapahtuman verkossa. Tapahtuman ohjelmat (2) tullaan joka tapauksessa striimaamaan suorana lähetyksenä kaikille lipun ostaneille. Tapahtuman ohjelmia voi siis halutessaan seurata pelkästään etänä. Toivottavasti emme kuitenkaan ole enää tässä tilanteessa silloin ja pääsemme vihdoinkin turvallisesti kohtaamaan toisiamme.

Hankkimalla lippusi nyt, mahdollistat sen, että Wgh voi tulevaisuudessakin viedä eteenpäin hyvän työelämän ilosanomaa.

Oma lupaukseni on tuottaa Wgh-historian parasta ja mielenkiintoisinta ohjelmaa 16.3.2021.

Lipun voit ostaa täältä https://www.wgh.fi/liput/helsinki-2021

Kiitos jo etukäteen

Jyri Kansikas, toimitusjohtaja, Work goes happy Oy

Kirjoittaja

Jyri Kansikas, Toimitusjohtaja, Work goes happy Oy