fbpx

Work goes happy

Blogit

Kiitokset kaikille hienosta #wgh17 päivästä – uusi kävijäennätys on nyt 2312!

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, loistaville puhujille ja näytteilleasettajille sekä kaikille 2312 kävijälle. Kiitos myös mahtavalle Marja-Liisa Mankalle ja Learning medialle, jotka toteuttivat huikean ”Innostu ja opi – Work goes happy” räpin.

Te kaikki yhdessä saitte aikaan aivan mahtavan fiiliksen Wanhassa Satamassa eilen.

Kävijöiltä saamamme palaute oli iloa korville jo paikan päällä ja Happy or not com: in teettämä exit-kyselyn tulokset puhuvat myös sen puolesta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia tapahtumia, joista lukkoon lyötyjä ovat syksyllä Oulun WGH -tapahtuma 2.11.2017  Technopoliksella ja ensi kevään #wgh18 15.3.2018 Wanhassa Satamassa.

Tämän lisäksi suunnitteilla on muitakin tapahtumia syksyllä ja niistä palaan asiaan vielä tämän kuun aikana.

Tänä vuonna #wgh17 saa myös vaikuttavat jatkot, sillä 29.3 klo 19.00 Apollo live clubilla saa ensi-iltansa näytelmä ”Pelolla johtaminen on perseestä”, joka pohjautuu saman nimiseen kirjaan.

Teatteriproduktio toteutetaan yhteistyössä Kissconsultingin kanssa ja sitä ovat tukemassa Ruohonjuuri, Lempäälän kunta ja Savitaipaleen kunta. Ohjaajana toimii alan huippu-ammattilainen Hannu Kahakorpi ja pääosissa loistavat Kirsi Salo ja Mikko Kivinen. Liput tiketti.fi

Jyri Kansikas, Work goes happy Oy.

 

 

Kirjoittaja

,