fbpx

Work goes happy

Blogit

Kaikki liikkeelle – Unelmien liikuntapäivä 10.5

Ensi keskiviikkona 10.5. vietetään 100-vuotiaan Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen Pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua!

 

Work goes happy haluaa omalta osaltaan olla mukana kannustamassa kaikkia työyhteisöjä liikkumaan ja täyttämään Suomi iloisista, piristävistä liikunnan hetkistä.

Liikunnan tuomat lukemattomat hyödyt niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta ovat kiistämättömät. Jo pelkkä työasennon vaihtaminen päivän aikana vaikuttaa positiivisesti vireyteen ja sitä kautta myös työtehoon. Liikunta antaa myös voimavaroja työssä jaksamiseen.

Helppo tapa lisätä liikettä työpäivään on aloittaa liikkuminen jo työmatkalla, kävellen, pyöräillen tai vaikka rullaluistellen. Mikäli välttämättä tarvitset autoasi, jätä se 10.5 hiukan kauemmas parkkiin ja kävele loppumatka.

Yhdessä liikkuminen tarjoaa kaiken yllämainitun lisäksi myös mahdollisuuden sosiaalisten suhteiden luomiseen ja ylläpitoon.

Järjestä siis 10.5 työyhteisösi oma pop up -tapahtuma vaikka yksinkertaisesti muuttamalla päivän kokoukset kävelykokouksiksi tai rytmittämällä työpäivää yhteisillä taukojumppa-sessioilla. Kaikki ideat ja tavat liikkua kelpaavat!

Viime vuonna mukana oli yli 2000 tapahtumaa. Tehdään tänä vuonna uusi ennätys – yhdessä!

Ilmoita oman työyhteisösi tapahtuma karttapalveluun ja osallistut arvontoihin

http://www.unelmienliikuntapaiva.fi//www.unelmatliikkeelle.fi/kirjaudu

Jo ilmoitetut tapahtumat löydät täältä

http://www.unelmienliikuntapaiva.fi/tapahtumat

Liikunnan iloa,

Jyri Kansikas, työhyvinvoinnin edistäjä, Work goes happy Oy

Kirjoittaja

,