fbpx

Work goes happy

Ulrika Björkstam

Tilaa Asiantuntija

Ulrika Björkstam

– VTM, ratkaisukeskeinen valmentaja ja luennoitsija

– CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja

– Työskennellyt useita vuosia ennakointiasiantuntijana ja suomalaisyritysten kansainvälistymisen konsultoinnissa

– Keskittynyt ratkaisukeskeiseen valmennukseen vuodesta 2013

– Valmentajakoulutuksen lisäksi opiskellut mm. työ- ja organisaatiopsykologiaa, skeematerapiaa, sosiaalipsykologiaa, neurolingvististä ohjelmointia (NLP Practitioner) ja positiivista psykologiaa

– Kirjoittanut post-traumaattisesta kasvusta kertovan kirjan ”Nouse nyt – kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta” (WSOY 2018)

– Kutsumuksena on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa mielen hyvinvointiin panostetaan yhtä lailla kuin nyt panostetaan fyysiseen hyvinvointiin

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Ulrika Björkstam (VTM) on ratkaisukeskeinen valmentaja, luennoitsija ja kirjailija, jonka työn keskiössä ovat resilienssi eli muutoskykyisyys sekä inhimillisempi työelämä. Ulrika yhdistää puheenvuoroihinsa ja valmennuksiinsa myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilötasolla kuin organisaatioissakin.

Ulrikan luennot porautuvat selkeästi jäsennellyllä tavalla resilienssin eli muutoskyvyn ytimeen, antaen kuulijoille konkreettisia ajatuksia siitä, kuinka jokainen voi tätä voimavaraa itsessään ja omassa työympäristössään kehittää. Ulrikan käyttämät valmennusmetodit yhdistettynä tulevaisuusajatteluun tarjoavat käytännönläheisen tavan omaksua uutta tietoa ja saada aikaan haluttuja muutoksia paremman tulevaisuuden edistämiseksi.

”Resilienssi ei ole pelkästään haasteisiin reagoimista, vaan sitä tarvitaan tavallisten arjen stressaavien tilanteiden selättämiseen sekä muutosten ennakointiin. Muutoskykyinen ihminen suhtautuu myös uusiin haasteisiin avoimesti ja mahdollisuuksina oppia uutta. Kuka tahansa meistä hyötyy sen kehittämisestä.”

Ulrikan kutsumuksena on olla rakentamassa maailmaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena ja jossa mielen hyvinvointiin panostetaan yhtä lailla kuin nyt panostetaan fyysiseen hyvinvointiin. Ulrika uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka panostavat työntekijöidensä muutoskykyisyyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ulrika Björkstam on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Åbo Akademista. Hän on Suomen ensimmäinen CReC-sertifioitu resilienssivalmentaja. Valmentajakoulutuksen lisäksi hän on opiskellut työ- ja organisaatiopsykologiaa, sosiaalipsykologiaa, neuro-lingvististä ohjelmointia, skeematerapiaa sekä positiivista psykologiaa. Ulrika on toiminut suomalaisyritysten konsultoinnin ja valmennuksen parissa yli 15 vuoden ajan. Organisaatioiden ja yksilöiden valmentajana hän on työskennellyt vuodesta 2013.

Ulrikan yleisimpiä puheenvuorojen ja valmennusten aiheita ovat:

  • Resilienssi mielen voimavarana
  • Resilienssi: tulevaisuuden työelämän metataito
  • Muutoskyky ja inhimillisyys työelämässä
  • Mieli keskellä muutosta

Jokainen puheenvuoro ja valmennus tunnelmamuotoillaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kesto voi olla kaikkea 30 minuutin asiantuntijapuheenvuoron ja koko päivän ryhmävalmennuksen välillä.