fbpx

Work goes happy

Reidar Wasenius

Tilaa Asiantuntija

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius on toiminut opetuksen, koulutuksen ja valmennuksen parissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1984. Hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Samsung, Nokia, TEKES, Yleisradio sekä useampi koulu ja korkeakoulu. Aivovalmentajana hän auttaa myös yritysten työntekijöitä voimaan paremmin ja saavuttamaan parempia tuloksia BRIIM-järjestelmän menetelmillä. Reidar on valtakunnallisten viestimien viikottain käyttämä asiantuntija aivojen, oppimisen ja viestinnän alueilla. Myös kansainvälinen lehdistö raportoi yhä useammin hänen työstään ja häntä kutsutaan kansainvälisiin konferensseihin.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Reidar Waseniuksen esitykset ja valmennukset räjäyttävät tajunnan ja inspiroivat toimintaan. Ne ovat erittäin arvostettuja sekä yritysten omissa tilaisuuksissa että asiakastilaisuuksissa.

Reidar esiintyy sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Saatat kuulla hänen äänensä puhelimessasi vähän väliä myös kahdeksalla muulla kielellä. Vuodesta 2014 Reidar Wasenius on toiminut myös VR:n junakuulutusten äänenä.

Reidar Waseniuksen #WGH2020-luento ”Arkinen vallankäyttösi”