fbpx

Work goes happy

Päivi Mayor

Tilaa Asiantuntija

Päivi Mayor

Motivaatio- ja johtamiskouluttaja

Tietokirjailija

Kauppatieteiden tohtori

Yliopettaja, Leadership, TAMK

Suomen Motivaatiotalon Oy:n ja RMP Nordic AB:n perustaja

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Päivi Mayor on johtamiskouluttaja, joka on erikoistunut motivaatioon ja itsensä johtamiseen. Hän on tunnettu innostavasta ja käytännönläheisestä tavastaan kouluttaa.

Päivi on kirjoittanut yhdessä Marjo Riskun kanssa kirjat ”Opas yksilöiden ja tiimien motivointiin – 16 perustarvetta muuttuvissa työympäristöissä (2022, Alma Talent) ja aikaisemman version ”Opas yksilölliseen motivointiin” (2015, Talentum). Päivi on tuonut psykologian professori Steven Reissin motivaatioteorian Pohjoismaihin ja on yksi maailman kokeneimmista Reiss Motivation Profilen® (RMP:n) käyttäjistä ja kouluttajista.

Päivillä on pitkä kokemus johtamisen tutkijana, kouluttajana ja valmentajana mm. lääketeollisuudesta, pankkimaailmasta ja konsulttiliiketoiminnasta. Vuodesta 2009 lähtien hän on opettanut johtamista Tampereen ammattikorkeakoulussa ja toiminut erityisesti motivoivan johtamisen asiantuntijana mm. Kestävä aivoterveys- ja Etänä enemmän -sotetyö uudistuu -hankkeissa.

Päivin luennot ja valmennukset käsittelevät muun muassa aiheita ”Mikä sinua motivoi” ja ”Motivoiva johtaminen”. Osana prosessia osallistujien on mahdollista saada oma henkilökohtainen Reiss Motivation Profile®.