fbpx

Work goes happy

Ossi Aura

Tilaa Asiantuntija

Ossi Aura

FT Ossi Aura on tutkinut strategista hyvinvointia ja henkilöstötuottavuutta vuodesta 2009 alkaen kovan tiimin kera; mukana ovat olleet professorit Guy Ahonen ja Juhani Ilmarinen sekä KTT Tomi Hussi. Tutkimukset löytyvät keskitetysti kotisivuilta www.ossiaura.com/julkaisut

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Ossi Auran palvelut jakaantuvat kahteen osaan, strategisen hyvinvoinnin johtamisen tukeen ja henkilöstötuottavuuden analyyseihin. Strategisen hyvinvoinnin johtamisessa auditoidaan nykyiset toimintatavat ja kehitetään niitä liiketoiminnan vaatimusten suunnassa. Prosessiin liittyy johdon, asiantuntijoiden ja henkilöstö- ja esimiesryhmien haastattelut, joilla etsitään hyvinvoinnin johtamisen yrityskohtaista DNA:ta – siis yrityskulttuuriin soveltuvia ratkaisuja. Menetelmä viitearvoinen pohjautuu Strategisen hyvinvoinnin johtaminen Suomessa tutkimussarjaan, jota Aura kumppaneineen on tehnyt vuodesta 2009 alkaen.

Henkilöstötuottavuuden analysoinnissa yhdistetään henkilöstötutkimusten ja tuloslaskelmien tunnusluvut. Näin voidaan määrittää yrityskohtaisesti henkilöstötuottavuuden taso ja sen yhteys liiketoiminnan tuloksellisuuteen. Analyysi paljastaa henkilöstötuottavuuden suuren kasvupotentiaalin johdolle ja luo sen kautta oivallisen kehittämisimpulssin henkilöstötuottavuuden kehittämiselle. Parhaiten menetelmä toimii isossa yrityksessä, jossa eri kustannuspaikat muodostavat analyysin pohjana olevan aineiston. Menetelmä on kehitetty tutkimuksessa Aura, Ahonen, Hussi 2015 Henkilöstötuottavuus ja eurot – case rakennusala.

Ossi Aura haastattelussa aiheesta ”Johtaminen, johtajuus ja johtamisen ketju”.