Work goes happy

Camilla Tuominen

Tilaa Asiantuntija

Camilla Tuominen

CEO & co-founder, Emotion Tracker
Kuvittaja & kirjailija (Tunnekuvakirja & Koululaisen rahakirja (2016)
Luennoitsija & tunnekouluttaja
Visual bloggaaja @Huffington Post
Oma radio-ohjelma: Diippii Shittii – tunteet työelämässä (2014-2015)

KTM – erikoisalueena CRM (customer relationship management)
Aiemmin: liikkeenjohdon konsultti & projektijohtaja
MLL vapaaehtoinen lasten- ja nuoren puhelimessa

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Camillan on sanottu olevan renesanssi-ihminen – ihminen, jolla on paljon eri kiinnostuksen kohteita ja taitoja – ja hän hyödyntää niitä kaikkia minne ikinä hän meneekään. Kaiken tekemisen ytimessä on kuitenkin intohimo opettaa ihmiset ymmärtämään ja johtamaan tunteita: omia tai muiden tunteita, kotona, tiimin kanssa, myynnissä tai vaikka asiakaskohtaamisissa. Kanavina ovat tällä hetkellä puheenvuorot, tunnekoulutusohjelmat, sovellus, kirjat ja kuvitukset.

Viimeiset viisi vuotta Camilla on ollut tunnestartup-yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista ja he ovat luoneet websovelluksen tunneälyn kehittämiseksi. Lisäksi hän on kirjailija ja kuvittaja: vuonna 2016 häneltä ilmestyi Tunnekuvakirja – tunnesekamelskasta tunteiden johtamiseen sekä yhteisteos Koululaisen rahakirja Terhi Majasalmen kanssa.

Hänen ymmärrystä lisäävät kuvituksensa ovat hänen puheenvuorojensa keskiössä mutta hänen kuvituksiaan löytyy myös mm. hänen visuaalisesta blogistaan Huffington Postissa sekä  useiden yritysten tilaustöinä (mm. Tieto, Fondia, Newsec, F-Secure, Cramo yms). Lisäksi hänellä on ollut oma radio-ohjelma Diippii shittii – tunteet työelämässä, jossa hän haastatteli 43 huippua tunteiden alalta.

Camilla tuo puheenvuoroihinsa myös syvällisen ymmärryksensä yritysmaailmasta. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto ja perusopinnot psykologiasta ja ennen yrittäjyyttä, hänen intohimonaan oli asiakaskohtaamisen kehittäminen. Sen parissa hän työskenteli vuosien ajan: ensin liikkeenjohdon konsulttina ja en jälkeen projektijohtana markkinointitoimistossa.

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hän yhdistää puheenvuoroissaan kaikkea rakastamaansa: häntä koskettaneita ja kiinnostavia tutkimusfaktoja, kirjoja, henkilökohtaisia kasvutarinoita ja vahvoja kuvituksia. Hän on puhunut tunteista kymmenille suomalaisille edelläkävijä yrityksille sekä ulkomailla mm. Malmössa ja Madridissa.

Camilla puheiden keskiössä ovat tunteet ja oman mielen johtaminen mutta tulokulmat & aiheet vaihtelevat, hän puheet teemoilla kuten:

  • Miten johtaa itseään tämän päivän melun ja paineiden keskellä?
  • Kuinka johtaa muiden tunteita: kohdata vaikeita tunteita tai lisätä virtaa positiivisilla tunteilla?
  • Tunteet & asiakaskohtaaminen/myynti: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?
  • Tunteet & tulevaisuus – kuinka tekoäly (AI) tulee tekemään tunneälystä välttämättömän taidon meille kaikille
  • Tunneäly menestystekijänä työelämässä