fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

Kestävä työelämä – Work goes happy Helsinki 19.3.2024 Musiikkitalo

Tämän vuoden päätapahtuman #Wgh2024 teema on kestävä työelämä. Kestävä työelämä ei synny ilman jatkuvaa kehittämistä ja päivittämistä. Kestävä työelämä syntyy inhimillisyys etukenossa. Inhimillinen tehokkuus on sen perusasetus.

Lava ohjelmissa teemaa käsitellään monesta eri näkökulmasta ja ohjelmissa on mukana mm. Ari Rämö, Marja-Liisa Manka, Pasi Pyöriä, Minna Huotilainen, Mika Heikkinen, Nina Lyytinen, Ossi Aura, Tomi Lantto, Petri Rajaniemi, Hermanni HyytiäläSimo RoutarinneBrando Louhivaara, Jaana Hautala ja paljon muita työelämän tutkijoita ja asiantuntijoita.

Perinteiseen tapaan tapahtuma yhdistelmä messuja laadukasta lava ohjelmaa ja maksuton, mutta se edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuneita on jo yli tuhat ja tapahtuma tarjoaa myös oivan mahdollisuuden myös verkostoitumiseen paremman työelämän merkeissä. Tapahtuma on myös viimeinen tässä formaatissa, sillä toimintamme laajenee ja kansainvälistyy. Seuraava tapahtumamme on #MediterraneanWgh. Ensimmäinen #MediterraneanWgh järjestetään jo toukokuussa.

Näytteilleasettajaksi https://www.wgh.fi/naytteilleasettajaksi/

Ilmottautuminen https://www.wgh.fi/ilmoittautumislomake/wgh-helsinki-2024/

Work goes Impro Lipunmyynti ja infot

Lisätietoja #MediterraneanWgh sta tulossa lähipäivinä.

Kirjoittaja

,