fbpx

Work goes happy

WGH Helsinki 2019 Q&A

Kysymyksiä ja vastauksia – Work goes happy Helsinki 2019

Missä tapahtuma järjestetään?
Vuoden 2019 päätapahtuma järjestetään Helsingin Oopperatalossa 26.3.2019 klo 9-16.30. Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa päivätapahtuman jälkeen WGH Iltagaala. Iltagaala järjestetään niinikään Oopperatalossa klo 19.30-21.30. Ovet aukeavat klo 18.30.

Onko tapahtuma maksuton?
Tuttuun tapaan päivätapahtuma on kaikille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Voit ilmoittautua tapahtumaan täällä. WGH iltagaala, jossa puhuu maailman tunnetuin onnellisuustutkija Emma Seppälä, on maksullinen. Lipun iltagaalaan voit ostaa Tiketistä. Ryhmälipputiedustelut (10 hlöä tai enemmän): Jyri Kansikas, 050 543 1659 tai jyri.kansikas@wgh.fi

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?
Kaikille työstä, työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille.

Keitä tapahtumassa on näytteilleasettajina?
Tähän mennessä varmistuneet näytteilleasettajat löydåt täältä: näytteilleasettajat (PDF)

Miten tapahtumaan pääsee näytteilleasettajaksi?
Ota yhteyttä: Jyri Kansikas, 050 543 1659 tai jyri.kansikas@wgh.fi. Tutustu myös hinnastoon, osastokaluste-esitteeseen ja messukarttaan.

Ovatko Oopperatalon ravintola- ja kahvilapalvelut käytettävissä tapahtuman aikana?
Kahvila-ja ravintolapalveluista vastaa Kanresta Oy. Maisemakahvio parvilämpiössä palvelee klo 9.00-16.30 ja salaattibaari klo 11.30-13.30. WGH Iltagaalan yhteydessä myyntibaari Alminsalin lämpiössä palvelee klo 18.30-19.30.

Miten paikan päälle pääsee?
Tapahtumapaikan eli Oopperatalon osoite on Helsinginkatu 58, 00260 Helsinki.

Kätevin tapa tulla Oopperatalolle on käyttää julkisia liikennevälineitä,  linja-autoja ja raitiovaunuja. Tarkat reitit ja aikataulut löydät HSL:n reittioppaasta. Oopperatalon edustalla pysähtyvät raitiovaunut 2, 4, 7A/7B, 8 ja 10.

Oopperatalon lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee 100 metrin päässä Mäntymäenkentällä. Pysäköintialueella on maksullisia paikkoja maanantaista perjantaihin klo 21 saakka, mutta arki-iltaisin ja viikonloppuisin pysäköinti on maksutonta. Alue palvelee Oopperatalon lisäksi Kisahallin, Olympiastadionin ja Sonera Stadiumin asiakkaita ja Töölön asukkaita, joten kannattaa varata aikaa parkkipaikan etsimiseen.

Kannattaa huomioida, että pysäköintipaikoista saattaa olla pulaa Olympiastadionilla järjestettävien tapahtumien aikana.

Onko tapahtumapaikka esteetön?
Oopperatalon oma pysäköintialue Töölönlahden sisäänkäynnin puolella on tarkoitettu invapysäköintiin. Sitä kautta on myös esteetön sisäänkäynti taloon. Oopperatalon esteettömät wc-tilat sijaitsevat Alfonsin aulassa Töölönlahden sisäänkäynnin läheisyydessä ja 2. parven katsomoiden päädyissä.