fbpx

Work goes happy

Ajankohtaista

WGH2020-julkistuksia: nämä huippuasiantuntijat nähdään lavalla!

Vuoden odotetuin ja suurin työelämän kehittämisen ja työhyvinvoinnin  asiantuntijatapahtuma WGH Helsinki järjestetään 24.3.2020 Helsingin Oopperatalolla.

Tapahtuman teemoina ovat vastuullisuus – vuorovaikutus – työelämä. Luennoimassa ovat mm. Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, aivotutkija Minna Huotilainen, tv:stäkin tuttu psykologi Tony Dunderfelt, FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste, psykologian tohtori ja aivojen asiantuntija Mona Moisala, vuorovaikutusmuotoilija ja vaikuttavan viestinnän asiantuntija Simo Routarinne, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, psykososiaalisen työkuormituksen asiantuntija Seija Moilanen, yritys-ja mentaalivalmentaja Jaana Hautala ja monet muut alansa huippuasiantuntijat. Lisäksi tapahtuman messualueella pääset tutustumaan hyvää työelämää tukeviin palveluihin, tuotteisiin ja uutuksiin.

Work goes happy -tapahtumat on tarkoitettu kaikille työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule oppimaan, keskustelemaan, vaikuttamaan ja verkostoitumaan.

Sisäänpääsy tapahtumaan on perinteiseen tapaan maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Välttääksesi turhan jonottelun, suosittelemme ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kirjoittaja

,