Work goes happy


Sisäisyyden taidot – Miten hyödynnät kehomielen voimavaroja?

Varalan urheiluopisto, 14.5.2019 klo 9:30 - 15:30

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet sosiaali- tai terveydenhuollossa tai opetat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ja olet kiinnostunut oppimaan lisää hyvinvoinnin edistämisestä kehollisin ja luovin menetelmin.

Miksi?

Työ sosiaali- ja terveydenhuollossa on usein kiireistä ja tilanteet asiakkaiden tai potilaiden kanssa voivat olla vaativia.  Kuinka  sinä voisit ladata kännykän ohella myös omia akkujasi pitkin päivää?  Kuinka voisit tukea asiakasta tai potilasta entistä paremmin?

Tämä ainutlaatuinen koulutus on vastaus molempiin kysymyksiin yhtäaikaisesti, joten se on sekä työhyvinvointipäivä että ammatillisen osaamisen kehittämispäivä. Opit menetelmiä joita voit hyödyntää yhtä lailla oman kuin asiakkaan tai potilaan hyvinvoinnin edistämisessä.

Mitä hyötyä koulutuksesta on?

  1. Pienet palautumisen ja latautumisen mikrohetket pitkin päivää  parantavat työssäjaksamista ja estävät tilanteiden kärjistymistä
  2. Haastavat vuorovaikutustilanteet helpottuvat
  3. Näkökulman vaihtamisen taito ja luovuus  auttavat näkemään uusia mahdollisuuksia

Toteutus ja sisältö

Kokemuksellisissa työpajoissa ammennetaan viisautta sekä kouluttajien osaamisesta, kuten menetelmistä ja viitekehyksistä, että kaikkien osallistujien kokemuksista teemoihin liittyen. Kouluttajilla on pitkäaikainen kokemus tutkimuksen, koulutuksen ja terveydenhuollon aloilta. He ymmärtävät koulutukseen osallistuvien arjen haasteet, asiakkaan ja potilaan näkökulman sekä läheisen roolin.

Kokemuksellisissa työpajoissa pääset tutustumaan kehollisiin ja luoviin menetelmiin. Opit tasapainoista hengitystä ja hyväksyvää tietoista läsnäoloa, jotka auttavat  palautumisessa ja haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Havahdut, mikä ero on ongelma- ja ratkaisukeskeisellä vuorovaikutuksella. Saat tuntumaa, kuinka mielen ja mielikuvituksen voimaa voi hyödyntää uusien näkökulmien  ja luovuuden lähteenä. Löydät kehosi luontaisen rauhan ja levollisuuden tilan, josta käsin voit tarkastella asioiden merkityksellisyyttä, tarpeita ja voimavaroja.

Mitä avoimemmin mielin kokeilet harjoituksia ja vastaanotat hyvää itsellesi, sitä enemmän sinulla on jaettavaa muille. Ole siis mahdollisimman itsekäs ja kyltymätön!

Yhden päivän mittaisessa koulutuksessa voit saada ideansiemeniä ja oivalluksia.  Harjoitukset ovat yksinkertaisia.  Hyödyt tulevat sinnikkäistä ja päivittäisistä pienistä pysähtymisen sekä harjoittamisen hetkistä. Uuden rutiinin vakiinnuttamiseen tarvitaan aikaa keskimäärin kaksi kuukautta.

Koulutuksen järjestäjät ovat Work goes happy Oy, Sisäisyyden taidot, Basam Books Oy.

Hinta

Osallistumismaksu 193€ / henkilö (+ alv).

Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Koulutus toteutetaan, jos osallistujamäärä on vähintään 100 henkilöä.
Maksimiosallistujamäärä on 200 henkilöä.

Lisätietoja

Varalankatu 36, 33240 Tampere