Work goes happy


Sisäisyyden taidot – Miten hyödynnät kehomielen voimavaroja?

Metropolia, Myllypuron kampus, 7.5.2019 klo 9:30 - 15:30

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet hyvinvointi-, sosiaali- tai terveysalalla ja olet kiinnostunut oppimaan lisää hyvinvoinnin edistämisestä kokemuksellisilla menetelmillä.

Miksi?

Havahdut lataamaan kännykän ohella myös omia akkujasi pitkin päivää. Opit auttamaan ja tukemaan asiakasta tai potilasta entistä paremmin. Tämä ainutlaatuinen koulutus on sekä työhyvinvointipäivä että ammatillisen osaamisen kehittämispäivä.

Koulutuksen jälkeen

  1. Pidät pieniä palautumisen mikrohetkiä, jotka lisäävät välittömästi voimavarojasi
  2. Koet enemmän merkityksellisiä vuorovaikutustilanteita- tietokin menee perille
  3. Näköpiiriisi avautuu uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia

Kouluttajat ja sisältö

Kouluttajilla on pitkäaikainen kokemus tutkimuksen, koulutuksen ja terveydenhuollon aloilta. Koulutuksesa käytettävät viitekehykset ja menetelmät ovat tutkimusnäyttöön perustuvia (konstruktiivinen oppiminen, ratkaisukeskeisyys, mindfulness, co-creation).

Kokemuksellisissa työpajoissa pääset tutustumaan kehollisiin ja luoviin menetelmiin. Opit tasapainoista hengitystä ja hyväksyvää tietoista läsnäoloa, jotka auttavat  palautumisessa ja haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Havahdut, mikä ero on ongelma- ja ratkaisukeskeisellä vuorovaikutuksella. Saat tuntumaa, kuinka mielen ja mielikuvituksen voimaa voi hyödyntää uusien näkökulmien  ja luovuuden lähteenä. Löydät kehosi luontaisen rauhan ja levollisuuden tilan, josta käsin voit tarkastella asioiden merkityksellisyyttä, tarpeita ja voimavaroja.

Mitä avoimemmin mielin kokeilet harjoituksia ja vastaanotat hyvää itsellesi, sitä enemmän sinulla on jaettavaa muille. Ole siis mahdollisimman itsekäs ja kyltymätön!

Yhden päivän mittaisessa koulutuksessa voit saada ideansiemeniä ja oivalluksia.  Harjoitukset ovat yksinkertaisia.  Hyödyt tulevat sinnikkäistä ja päivittäisistä pienistä pysähtymisen sekä harjoittamisen hetkistä. Uuden rutiinin vakiinnuttamiseen tarvitaan aikaa keskimäärin kaksi kuukautta.

Hinta

Osallistumismaksu 193€ / henkilö (+ alv).

Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Koulutuksen järjestävät Work goes happy Oy, Sisäisyyden taidot, Basam Books Oy.

Koulutus toteutetaan, jos osallistujamäärä on vähintään 100 henkilöä.
Maksimiosallistujamäärä on 200 henkilöä.

Lisätietoja

Myllypurontie 1, 00920 Helsinki