fbpx

Work goes happy

Blogit

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu…WGH huomenna viimeistä kertaa Wanhassa Satamassa

Taas on vuosi vierähtänyt ja huomenna Wanha Satama avaa ovensa jo seitsemättä kertaa päätapahtumallemme, #Wgh18:lle klo 9.

Luvassa on WGH historian sisältörikkain tapahtuma, 6 lavaa, 7 workshoppia, lähes sata näytteilleasettajaa ja peräti 119 yksittäistä puheenvuoroa. Talo on siis todellakin työelämän kehittämistä ja työhyvinvointia täynnä.

Tapahtumassa käsitellään eri saleissa ja lavoilla isoja ja itsellenikin tärkeitä aiheita. Kun vuosi sitten pyörittelin mielessäni ajatusta tapahtuman kokonaisuudesta ja sen eri teemoista oli mielikuvani aika lailla se, mitä huomisen tapahtuma on. Tästä olen erittäin kiitollinen ja ylpeä.

Tapahtuman rakentaminen yhteistyössä siinä toimivien yritysten ja ihmisten kanssa on kuin rakentaisi yhteistä palapeliä, jossa jokaisella palalla on oma tärkeä roolinsa.

Haluankin jo tässä vaiheessa kiittää jokaista tapahtumassa mukana olevaa yritystä ja tahoa sekä kaikkia teitä mahtavia ihmisiä, joiden kanssa olen saanut rakentaa tätä palapeliä.

Tämä on samalla viimeinen kerta, kun tapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa. Ensi vuonna tapahtuma siirtyy Oopperatalolle. Tapahtumapäivä on 26.3.2019. Wanha Satama on tarjonnut upean näyttämön tapahtumalle ja tarjoaa sen ainutlaatuisesti huomennakin. Nyt kaikki ajatukseni ovat huomisessa ja siinä, että juuri tämä tapahtuma olisi se parhain ikinä. Voi hyvin olla, että huomenna tunteetkin nousevat pintaan, sillä niin paljon hienoja kohtaamisia ja kokemuksia nämä seitsemän vuotta ovat jo piirtäneet muistiini.

Muutos ei kuitenkaan ole mikään nurkan takana piilevä mörkö, vaan mieltä raikastava ja energisoiva ajatusten avaruus.

Itse näen työelämänkin muutoksissa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.

On paljon meistä itsestämme kiinni, miten osaamme ja haluamme käyttää muutokset hyväksemme. Jokainen muutos vaatii ponnistuksia ja joskus uhrauksiakin, mutta ennen kaikkea se vaatii vahvaa halua ja innostusta oppia uutta sekä haastaa itsensä ajattelemaan avarammin.

Sekä uskoa siihen, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.

Tavataan Wanhassa Satamassa.

Jyri Kansikas, toimitusjohtaja, Work goes happy

Kirjoittaja

,