fbpx

Work goes happy

Blogit

Kinnarps Trendreport 2015 – muutos, monimuotoisuus, hyvinvointi. Tule Turun WGH tapahtumaan 17.11 kuuntelemaan lisää!

Käynnissä oleva työelämän murros muokkaa nyt uuteen uskoon sekä työtehtäviä että työympäristöjä. Muutoksen yhteinen nimittäjä, monimuotoisuus, ohjaa kehitystä. Sen ilmenemismuotoja ovat kulttuurivaihdon lisääntyminen ja erilaisten ihmisten välinen, yhä tärkeämpi, sujuva yhteispeli. Tasa-arvokysymykset, mies ja naisnäkökulma sekä eri-ikäisten työntekijöiden saumaton yhteistyö ovat työympäristömuotoilun keskiössä.  Työympäristön on sovelluttava jokaiselle.

 

Kinnarpsin tavoitteena on tehdä työelämästä parempaa. Kehitystyö on kokonaisvaltaista, sillä työympäristöjemme tulee olla viihtyisiä ja sen lisäksi tuoda mukanaan terveyttä, hyvinvointia ja parempaa tuottavuutta asiakasyrityksillemme.

 

Työympäristön trendeistä ja Kinnarpsin uudesta trendiraportista voit kuulla lisää Work Goes happy -tapahtumassa 17.11. Visio uusista haasteista ja mahdollisuuksista on tehty yhdessä eturivin arkkitehtuurin, muotoilun ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa.
Lisäksi Kinnarps esittelee WGH-tapahtumassa uusia liikettä ja hyvinvointia lisääviä monitilatoimiston tuotteita.  Tule katsomaan muuttuvan työympäristön oivallukset ja ideat.

 

Kirjoittaja

,