fbpx

Work goes happy


Miia Huitti

Miia Huitti on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, joka paloi loppuun muutama vuosi sitten. Hän on aina ollut stressaavaa ja suorittavaa sorttia ja onpa häntä työhulluksikin luonnehdittu. Hän sai kolme lasta 13 kuukaudessa ja kävi samaan rytäkkään läpi perheen kodin hometalokeissiä. Keskoslapset ja vanhemmat sairastelivat paljon ja kaiken seurauksena Miia oli lopulta siinä pisteessä ettei olisi enää halunnut elää. Viime hetkellä hän löysi ratkaisun ja alkoi toipua pikavauhtia. Hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saanet stressitasonsa pysyvästi alas. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen.

Miian luennolla teemme oivalluksia itsestämme myötätuntoisesti ja voimaannuttavasti. Kuulemme uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Oivaltamalla ja kohtaamalla stressin syyt, voimme aidosti päästä irti pitkittyneestä stressistä pysyvästi. Oivallukset auttavat ymmärtämään, miksi juuri minä reagoin painetilanteessa juuri niin kuin reagoin, miksi pahoitan mieleni työkaverin kommentista tai miksi sairastun migreeniin aina kun työtaakka kasvaa kovimmilleen. Lisäksi saamme tehokkaita työkaluja stressin laskemiseen.

Vastuu hyvinvoinnistamme niin kotona kuin työssä on meillä itsellämme. Kun ymmärrämme, miten voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja saamme itse kiinni elämämme ohjauspyörästä, vapautamme paljon hyvää energiaa itsellemme ja ympäristöllemme.

Vähemmän stressiä – parempaa tulosta! Hyvinvoiva työntekjijä ja yrityksen tärkein voimavara. Miia uskoo, että stressin laskemisella on iso merkitys sairauskulupoissaolojen vähentämisessä, terveen työuran jatkuvuudessa ja jopa laman selättämisessä.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut myös stressilääketiedettä Turun yliopistossa.

Kuuntele WGH19-podcast: Lievitä stressiäsi – vältä uupumus, innostu ja onnistu!

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Tarjouspyyntö

Asiantuntija

Miia Huitti
Sertifioitu stressinhoitovalmentaja
Certified Healing Codes Coach