fbpx

Work goes happy

Tuomas Kytömäki

Tilaa Asiantuntija

Tuomas Kytömäki

Tuomas Kytömäki on tuttu useista TV- ja radio-ohjelmista, joissa hän on toiminut näyttelijänä, juontajana, ohjaajana sekä tuottajana. Viimeisin tuotanto on paljon kiitosta ja huomiota saanut Suomen ensimmäinen slow tv – sarja, Lapin lumo.

Tuomas on tunnettu erittäin positiivisesta asenteesta ja huumorintajuisesta tyylistä. Hän on ollut jo pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksesta jokapäiväisen elämän laatuun ja puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista.

Ravinnon laadun lisäksi Tuomas kokee tärkeäksi mielen sekä sisäisen rauhan voiman. Kun keho ja mieli alkaa puhdistua, huomaamme pian elämänlaadun nopean kasvun ja ajatuksetkin tuntuvat kirkastuvan kuin itsestään.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Tärkein askel on se, että haluat tulla onnellisemmaksi. Uuden elämän aloittamisen ei tarvitse olla vaikeaa ja jo pienillä muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan. Pienet onnistumiset kannustavat  kummasti jatkamaan matkaa kohti uutta parempaa ja terveellisempää elämää.

On tullut aika ottaa hyvinvointisi omiin käsiisi ja lähteä ilon kautta voimaan paremmin!

Päivitämme yhdessä uusia oivalluksia niin ravinnon laadusta kuin vanhojen meitä jarruttavien uskomusten purkamisestakin kohti Uutta Minua!