fbpx

Work goes happy

Tara Lange

Tilaa Asiantuntija

Tara Lange

Tara Lange on 42-vuotias energinen Babyjoy -yrittäjä, Hidasta Elämää -bloggaaja, Viisas elämä -bloggaaja, luennoitsija, Vihermehu – luonnollinen energiajuoma sekä Äitipeli- kirjojen kirjoittaja ja kolmen lapsen äiti.

Tara ylläpitää Facebookissa suosittua mehustajien ryhmää Juice Finland ja hän on tutustunut vihermehukulttuuriin maailmalla matkustelun ja sosiaalisen median kautta.

Ei ole yhdentekevää millä ruokimme kehoamme ja sieluamme.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

VIHREÄÄ VOIMAA!

Oletko kiinnostunut energisemmästä elämästä? Haluatko laihtua, ilman dieettejä ja ilman, että muutat dramaattisesti ruokavaliotasi? Haluatko eroon sokeri- tai hiilari-addiktiosta? Haluatko energisen ja kevyen olon? Haluatko minimoida lääkkeiden sivuvaikutukset? Haluatko pysyä terveenä? Haluatko eroon kroonisesta sairaudesta? Haluatko lapsesi saavan enemmän vihreää ruokavalioonsa? Haluatko hyödyntää villivihanneksia ja satokauden edullisia tuotteita muttet tiedä miten?

Vihermehujen ansiosta mielesi kirkastuu ja voit kokea eräänlaisen henkisen valaistumisen. Ajatuksesi ovat kirkkaammat, mielialasi positiivisempi ja ruokasi alkaa maistua paremmalta. Maailma näyttäytyy erilaiselta, ja kaikki vain näyttää sujuvan paljon paremmin kuin ennen. Olet fyysinen ja psyykkinen kokonaisuus ja se mitä kehoosi laitat, vaikuttaa suoraan mielialaasi. Itsevarmuutesi lisääntyy samaa vauhtia kuin hyvinvointisi. Vihermehujen ansiosta paino laskee kuin itsestää, iho alkaa hehkua, positiivisuus lisääntyy ja elämä muuttuu – ilman tiukkoja ruokavalioita ja rajoitteita. Yksi lasi päivässä riittää! Vihermehut tuovat elämään paljon iloa, uusia ystäviä ja yhteisöllisyyttä.

Taran luennoilla inspiroidut Taran tyttären paranemistarinasta vakavasta munuaissairaudesta vihermehujen ansiosta. Hän kertoo kaiken tarvittavan tiedon vihermehujen valmistamisesta. Luentoihin kuuluu mehujen tekemisen ja maistelun lisäksi myös keskustelua ruuan merkityksestä terveydelle ja kehon tavoista viestittää nälkää.