fbpx

Work goes happy

Tapani Kiminkinen

Tilaa Asiantuntija

Tapani Kiminkinen

Tohtori Tapani Kiminkinen on terveen elämän sanansaattaja. Saarijärven terveyskeskuslääkärinä toimiva ja TV:stä tuttu Tapani on pidetty luennoitsija ja puhuu terveydestä, sairauksista ja niihin johtavista syistä kansantajuisesti ja hauskasti. Esiintymistilaisuudet täyttyvät, kun maalaislääkäriksikin kutsuttu Kiminkinen antaa elämänohjeita terveellä maalaisjärjellä höystettynä TV-sarjasta Tohtori Kiminkinen tutulla huumorilla.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Ravinto ja terveys

”Elämä päreinä:
vitamiinipurkki ja lenkillekö?”

Kun puhutaan oikeasti hyvinvoinnista, aloitetaan perusteista: Kelpaanko minä? Perustarpeet eivät riitä. Olenko turvassa? Onko minulla ystäviä? Arvostetaanko ja kunnioitetaanko minua? Voinko toteuttaa itseäni? Onko työni mielekästä?
Hyvinvoinnin perusteet luodaan lapsuudessa ydinperheessä. Jos siellä oikaistaan, on vaikeaa tilannetta enää korjata lastenspsykiatriarmeijalla. Me emme voi ohittaa elämän perusasioita. Niistä ei tohdita puhua ääneen. Itse en voi mennä ihmisten eteen, ellen lähde liikkeelle näistä, kertoo Tapani. Jos kaikki on päin helvettiä, on naurettavaa heittää vitamiinipurkki käteen ja kehottaa lenkille: ”Kyllä se siitä!”