fbpx

Work goes happy

Seija Milicevic

Tilaa Asiantuntija

Seija Milicevic

Seija Milicevic on valmentaja, joka on perehtynyt strategisen hyvinvoinnin johtamiseen. Hän on johtamiskoulutuksen käynyt työterveyshoitaja sekä voimavarakeskeinen työnohjaaja ja valmentaja. Seija on työskennellyt työterveyshuollon kehittämis- ja johtamistehtävissä sekä työhyvinvoinnin suunnittelijana, kehittäjänä ja kouluttajana. Hän on ollut auttamassa erikokoisia organisaatioita kehittämään strategista hyvinvoinnin johtamista.

Vuodesta 2007 Seija on  työskennellyt valmentajana perustamassaan yrityksessä WorkBest Oy. Yritys keskittyy työhyvinvoinnin, johtamisen ja työyhteisöjen kehittämiseen. Seija on tavoittellinen, käytännönläheinen, läsnäoleva ja kannustava valmentaja, joka innostaa osallistujia löytämään omia ratkaisuja kehittämiseensä.

Seija on kirjoittanut vuodesta 2014 blogia työelämästä, johtamisesta, työyhteisöstä, työstä ja työhyvinvoinnista. Seija julkaisee myös kolumnia vuonna 2016 perustetussa Tid-business Mediassa.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Seija Milicevic, valmentaja, yrittäjä, WorkBest Oy

  • Strategisen hyvinvoinnin johtaminen
  • Positiivinen johtajuus
  • Yhteisöllinen, voimaannuttava työkulttuuri
  • Jokaisen vastuu ja itsensä johtaminen

Ihmiset ovat yritysten ja organisaatioiden todellinen voimavara. Panostamalla henkilöstön hyvinvointiin lisätään työn tuottavuutta ja yrityksen menestystä. Strateginen hyvinvoinnin johtaminen on saatava osaksi tuottavaa liiketoimintaa.

Johtamisessa on keskityttävä ihmisten voimavarojen vahvistamiseen ja innostavan työkulttuurin luomiseen positiivisella johtamisotteella sekä lisäämällä kaikkien omaa johtajuutta. Ihmisten ”kohottaminen” saa heissä olevan potentiaalin esiin. Siitä hyötyvät niin yritys kuin ihmiset.